کد خبر: 3775643
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۵

برپایی نمایشگاه تخصصی کتاب و نرم‌افزار علوم قرآنی در بروجرد

گروه فعالیت‌های قرآنی ـ هفتمین نمایشگاه تخصصی کتاب و نرم‌افزار علوم قرآنی و معارف اسلامی به‌مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب، در بروجرد برپا می‌شود.

برپایی نمایشگاه تخصصی کتاب و نرم‌افزار علوم قرآنی در بروجرد

به گزارش ایکنا از لرستان، منصور احمدی، رئیس گروه قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان امروز، چهارم دی‌ماه در جمع خبرنگاران از برگزاری هفتمین نمایشگاه تخصصی کتاب و نرم‌افزار علوم قرآنی و معارف دینی، در شهرستان بروجرد و به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی خبر داد و گفت: به همین مناسبت طی چند روز آینده نمایشگاه تخصصی کتاب و نرم‌افزار علوم قرآنی و معارف دینی، با همکاری اداره‌کل تبلیغ و ترویج معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در شهرستان بروجرد برپا خواهد شد.
وی افزود: در این نمایشگاه کتب و نرم‌افزارهای تخصصی حوزه دین و فقه و همچنین نسخ مختلف قرآن‌کریم و کتب مرتبط با معارف اسلامی، در اختیار هم‌استانی‌ها قرار خواهد گرفت و همچنین در بخشی از این نمایشگاه محصولات فرهنگی و مهدوی در اختیار مراجعه‌کنندگان قرار خواهد گرفت.
یادآور می‌شود، تاکنون شش نمایشگاه تخصصی کتاب و نرم‌افزار علوم قرآنی و معارف اسلامی در استان برپا شده است.

انتهای پیام

captcha