کد خبر: 3775681
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۳۹۷ - ۱۷:۵۲

ایران، گاهواره ادیان توحیدی است

گروه فرهنگی ــ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه ایران، گاه‌واره ادیان توحیدی است، گفت: میلاد عیسی مسیح(ع) میلاد انسانیت و انسان است.

ایران، گاهواره ادیان توحیدی است

به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، سیدعباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، عصر امروز، 4 دی ماه، در مراسم جشن کریسمس و میلاد حضرت عیسی مسیح(ع) که در محل سالن کاتولیک‌های ارومیه برگزار شد، بیان کرد: میلاد عیسی مسیح(ع) میلاد انسانیت و انسان است، با عیسی(ع) کلمه بزرگ الهی متولد شد و امتداد تاریخی یافت و تا قیامت این کلمه تجلی خداوند در جهان باقی خواهد ماند.
وی با اشاره به اینکه ایران عزیز، گاهواره ادیان توحیدی است، خاطرنشان کرد: سرزمین ما سرزمینی است بت‌پرستی و شرک را به خود ندیده و با ادیان توحیدی، زیست این سرزمین آغاز شده و ادامه می‌یابد و ادیان مختلف نقطه مهمی از این نگاه توحیدی بوده و هستند.
صالحی ادامه داد: همزیستی ادیان در هزاره‌های متوالی در کشور بوده و همچنان پابرجا هست و همواره ادیان در این سرزمین کنار همدیگر قرار داشتند و در شیرینی‌ها و تلخی‌ها و فراز و فرودها با هم بوده و زیسته‌اند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: در دوره اخیر، تجربه این همزیستی، همدلی و همراهی کنار هم زمین خوردن و برخاستن را دیدیم و هنوز طعم آن در جان ما است و من به عنوان عضوی از کابینه دولت سلام رئیس جمهور و تبریک ایشان را به مناسبت آغاز سال نو میلادی به هموطنان مسیحی می‌رسانم.
انتهای پیام

captcha