کد خبر: 3775800
تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۰
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس:

مقصر حادثه حریق زاهدان معرفی شد

گروه اجتماعی - سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: طبق بررسی‌های به‌عمل آمده توسط این کمیسیون، مدرسه اسوه حسنه زاهدان صد در‌ صد غیر استاندارد بوده و مسئولان آن مقصر در آتش‌سوزی شناخته می‌شوند.

مقصر حادثه حریق زاهدان معرفی شد

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، به‌نقل از خانه ملت، سیدحمایت میرزاده، سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: طبق بررسی‌های به‌عمل آمده توسط این کمیسیون، مدرسه اسوه حسنه زاهدان صد‌ در‌ صد غیر استاندارد بوده و مسئولان آن مقصر در آتش‌سوزی شناخته می‌شوند.
وی اظهار کرد: اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات برای بررسی زوایای پنهان این حادثه سفری به زاهدان داشتند که فیلم و تصاویری از حادثه در اختیار کمیسیون قرار گرفت و بر اساس این گزارش، مدرسه به‌طور قطع غیراستاندارد شناخته شد.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: مدرسه قبلی که دانش‌آموزان در آن تحصیل می‌کردند، دارای مجوز نوسازی آموزش و پرورش بود که به دلیل اجاره‌ای بودن این مکان و پایان مهلت آن، دانش‌آموزان به مکان جدید منتقل شدند.
وی ادامه داد: در حالی که مسئولان مدرسه طی نامه‌ای به آموزش و پرورش اعلام کردند که قصد تغییر مکان مدرسه را دارند، اما منتظر تایید بازرسان نشدند و در 15 آبان‌ماه به مکان جدید نقل مکان کردند که حدود 320 متر با اداره آموزش و پرورش ناحیه 2 زاهدان فاصله داشت.
میرزاده بیان کرد: با وجود این‌که حادثه ساعت 9 صبح رخ داد، مدیر و معاون مدرسه در محل حضور نداشتند این در حالی است که مدیر و مؤسس مدرسه یک نفر و معاون نیز خواهر مدیر مدرسه است؛ از طرفی، نیمی از کلاسی که دچار حریق شد با پارتیشن چوبی از دفتر مدیر جدا شده بود و نیمی دیگر از آن هم به دفتر مدیر اختصاص داشت.
وی افزود: از سویی هر فردی برای ورود به کلاس به سختی از این مسیر وارد یا خارج می‌شد؛ همچنین کفپوش و موکت‌های آن مندرس بود.
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ادامه داد: پس از این‌که سه دانش‌آموز پایه اول و یکی از بچه‌های پیش دبستانی برای برداشت خوراکی وارد کلاس شدند، یکی از دانش‌آموزان به چراغ نفتی که مقابل در 30 سانتیمتری قرار داشت برخورد کرد و چراغ جابه جا و آتش سوزی رخ داد.
میرزاده بیان کرد: بر اساس این گزارش مدرسه صد در صد غیر استاندارد بوده و سهل‌انگاری مسئولان، مربی و نیروهای خدماتی به روشنی مشهود و قطعی است؛ همچین نبود نظارت ناحیه 2 آموزش و پرورش مشخص است و نقش نظارتی آن‌ها بسیار ضعیف تلقی می‌شود؛ بنابراین در نهایت مقرر شد یکشنبه آینده مسئولان آموزش و پرورش و سازمان برنامه و بودجه گزارش اقدام‌های انجام شده بعد از حادثه را به کمیسیون ارائه کنند.

انتهای پیام

captcha