کد خبر: 3775828
تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۵

پیشرفت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اهواز در حفظ قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی ـ دانشجویان شرکت‌کننده در طرح «نور هدایت» دانشگاه علوم پزشکی اهواز موفق شدند از جزء 10 به بالاتر قرآن را حفظ کنند.

سهرابی

محمد سهرابی، رئیس اداره قرآن دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در گفت‌وگو با ایکنا از خوزستان، اظهار کرد: جشنواره قرآن این دانشگاه در مرحله ثبت‌نام قرار دارد. سعی ما امسال بر این است که همه دانشگاهیانی که توانایی شرکت در جشنواره را دارند از شرایط آن مطلع شده و در روند مسابقات حضور پیدا کنند.

وی ادامه داد: برگزاری جلسات توجیهی و هماهنگ با شهرستان‌ها و مراکز بهداشت و درمان سراسر استان، استادان و دانشکده‌ها به منظور معرفی هر چه بیشتر جشنواره صورت می‌گیرد. بر این اساس پیش‌بینی ما این است که تعداد شرکت‌کنندگان در بخش کارکنان امسال افزایش یابد.

سهرابی بیان کرد: 29 بهمن‌ماه آزمون کتبی جشنواره قرآن همزمان با سراسر کشور در دانشگاه علوم پزشکی اهواز برگزار می‌شود. همچنین به منظور برگزاری بخش شفاهی این جشنواره قرآنی تاریخ 15 اسفندماه تعیین شده است.

رئیس اداره قرآن دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز گفت: دانشجویانی که در طرح نور هدایت شرکت داشتند اکنون برخی از آنها تا 16 جزء از قرآن کریم را حفظ کردند. البته بیشتر دانشجویان تا جزء 8 حافظ قرآن کریم شده‌اند اما خوشبختانه ریزش این طرح قرآنی اندک بوده است. استقبال دانشجویان دختر از این طرح نسبت به دانشجویان پسر بیشتر بود.

انتهای پیام

captcha