کد خبر: 3775958
تاریخ انتشار : ۰۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۴

حماسه نهم دی نشان‌دهنده ارادت مردم به انقلاب اسلامی بود/ سخنرانی لاریجانی در بوشهر

کانون خبرنگاران نبأ ــ رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان بوشهر گفت: حماسه نهم دی نشان‌دهنده عشق و ارادت مردم به انقلاب اسلامی بود.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ نصرالله شفیعی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان بوشهر امروز، 5 دی در نشست خبری ستاد بزرگداشت حماسه نهم دی که در محل این شورا برگزار شد، گفت: آنچه باعث شد یوم‌الله نهم دی در تقویم نظام جمهوری اسلامی روز بصیرت و میثاق امت با ولایت نام بگیرد و به‌صورت یک روز در تاریخ جمهوری اسلامی ایران شناخته شود، فتنه‌ای بود که دشمن در خارج کشور ترسیم کرده بود اما با آگاهی مردم سرکوب شد.

نصرالله شفیعی افزود: اتفاقی که پس از انتخابات 22 خرداد سال 88 رخ داد و صحنه‌هایی که به خصوص در تهران ایجاد شد و هجوم گسترده رسانه‌ای توسط نظام سلطه علیه نظام جمهوری اسلامی ایران، شاید موجب احساس رعب و وحشت شود اما اینکه چطور نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران از این فتنه کمرشکن عبور کرد، خود نشان‌دهنده اقتدار نظام ما در صحنه بین‌المللی است.

وی اضافه کرد: عزت و سرافرازی امروز کشور در چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی را مدیون حضور مردم همیشه در صحنه و نقش تأثیرگذار آن‌ها هستیم.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی بیان کرد: حماسه نهم دی نشان‌دهنده عشق و ارادت مردم به انقلاب اسلامی بود که موجب شد فتنه‌های دشمنان ناکام مانده و انقلاب و نظام بر روی ریل خود قرار بگیرد و پایه‌های نظام جمهوری اسلامی ایران مستحکم بماند.

شفیعی گفت: از دیگر پیامدهای ارزشمند نهم دی، تمام کردن حجت بر مسئولان برای برخورد با فتنه‌گران بود. نهم دی متعلق به همه مردم است که باعث شد استقلال ایران همواره حفظ و مانع دخالت بیگانگان در نظام جمهوری اسلامی ایران شود.

شفیعی با بیان اینکه 35 برنامه به‌مناسبت سالروز نهم دی در نظر گرفته شده است، گفت: امسال نیز مراسم بزرگداشت حماسه نهم دی ساعت 9 صبح در مصلای نماز جمعه بوشهر با حضور و سخنرانی محمدجواد لاریجانی، دبیر ستاد حقوق بشر برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: مراسم نهم دی در سال جاری مختص نهم دی نیست بلکه برنامه‌های مختلفی در نظر گرفته شده است که تا 19 دی ماه ادامه دارد.

سیده‌فردوس رضوی

انتهای پیام

captcha