گروه فرهنگی: استاندار سمنان با بیان اینکه استفاده از ظرفیت مردم در فعالیت های فرهنگی بسیار مهم است و بایدتقویت شود، گفت: دستگاه های فرهنگی برای مقابله روانی که از سوی دشمنان ما امروز سایه سنگینی بر جامعه دارد باید با برنامه و دقیق باشند.

به گزارش ایکنا از سمنان علی رضا آشناگر، استاندار سمنان ظهر امروز 6 دی در دیدار با مدیران فرهنگی استان سمنان با بیان اینکه استفاده از ظرفیت مردم در فعالیت های فرهنگی بسیار مهم است و بایدتقویت شود، گفت: دستگاه های فرهنگی برای مقابله روانی که از سوی دشمنان ما امروز سایه سنگینی بر جامعه دارد باید با برنامه و دقیق باشند.
وی ضرورت جامعه امروز استان را اجتماعی کردن کار فرهنگی با استفاده از ظرفیت های مردمی برشمرد و گفت: استفاده از ظرفیت مردم در فعالیت های فرهنگی با وجود تمام محدودیت های موجود یک مهم است.
آشناگر با تاکید بر اینکه درست است که اعتبارات فرهنگی ما محدود هستند اظهار کرد: اما گنجهای بیکران مردم و آموزه های دینی ما آنقدر غنی و فروان هستند که می توانیم به خوبی از آن ها بهره ببریم. که در این راستا استفاده از ابزارهای جدیدی چون فضای مجازی با لحاظ کردن سلایق مردم می تواند راهکاری برای نشر آموزههای دینی و فرهنگی باشد.
به گفته استاندار سمنان اگر عملکرد دستگاه های فرهنگی ما خوب نباشد جامعه دچار پریشانی و بلاتکلیفی می شود،و چون بودجه فرهنگی کم است اما باید راهکارهای خوبی را برای خنثی کردن اقدامات دشمنان علیه ایران اسلامی به کاربگیریم.
انتهای پیام