کد خبر: 3776555
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۵

جشنواره رسانه‌ای «خادم» در لرستان برگزار می‌شود

گروه فرهنگی - معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال‌احمر لرستان با تأکید بر ترویج آموزش مردم به هنگام وقوع حوادث، گفت: جشنواره رسانه‌ای خادم با هدف فرهنگ‌سازی آموزش‌های امدادی در لرستان برگزار می‌شود.

جشنواره رسانه‌ای «خادم» در لرستان برگزار می‌شود

به گزارش ایکنا از لرستان، کامران خدایی، معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال‌احمر لرستان امروز شنبه، هشتم دی در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار کرد: ما برای مقابله با حوادث جامعه آماده‌ای نداریم چراکه مردم آموزش‌های لازم را حین حادثه فرا نگرفته‌‌اند و سراسیمه افراد در حین فرار از مکان حادثه دچار آسیب می‌شوند و در مورد نحوه خروج آموزش لازم ندیده‌اند.
وی با اشاره به این‌که لرستان در در کمربند زلزله خیز واقع شده است و امکان وقوع زلزله در استان وجود دارد، ادامه داد: طرح خادم که متشکل از پنج مرحله است که محور اول آن شناخت حوادث است و در این مورد باید طوری کار کنیم تا مردم نسبت به شناخت حوادث حساس شوند.
معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال‌احمر لرستان مرحله دیگر طرح خادم را در مورد زلزله و در بخش‌هایی از جمله کاهش خطرات سازه‌ای و خطرات غیرسازه‌ای مطرح کرد و گفت: مرحله چهارم طرح خادم شناخت نقاط امن و ناامن و مرحله دیگر آن کیف نجات است.
وی انتظار از رسانه‌ها را حساس کردن مردم نسبت به طرح خادم و آموزش در زمان حادثه دانست و گفت: جشنواره رسانه‌ای خادم به این‌صورت است که خبرنگاران براساس آموزش‌هایی که فرا می‌گیرند فرهنگ‌سازی و ضرورت آموزش به هنگام وقوع حوادث را تبیین می‌کنند.
خدایی با ذکر این مطلب که آثار ارسالی به جشنواره رسانه‌ای خادم در دو محور تخصصی هلال‌احمر و قواعد رسانه‌ای مورد ارزیابی قرار می‌گیرند، ادامه داد: ۵ جایزه یک میلیون تومانی برای این جشنواره در نطر گرفته شده اما با پیگیری‌های انجام شده این جوایز به ۱۰ جایزه ارتقا پیدا خواهد کرد.
معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال‌احمر لرستان با اشاره به این‌که صفحات تلگرامی برای ارسال آثار اصحاب رسانه در نظر گرفته شده است، اضافه کرد: پوستر جشنواره رسانه‌ای خادم طی چند روز آینده منتشر خواهد شد.

انتهای پیام

captcha