
به گزارش ایکنا از سمنان، حجتالاسلام سیدمحسن حسینی دیباجی، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان سمنان شب گذشته، 8 دی در مراسم بزرگداشت حماسه ۹ دی در دامغان، حماسه عظیم ۹ دی را آغاز یک حرکت همراه با روحیه جهادی و انقلابی دانست و گفت: ملت ایران در ۹ دی سال ۸۸ در برابر فتنهگران، با بصیرت و صراحت ایستادند و نقشه و توطئه آنان را خنثی کردند.
وی ادامه داد: ۹ دی سال ۸۸ تجلی مردمسالاری دینی و نماد غلبه گفتمان مقاومت بر گفتمان سازش محسوب میشود، زیرا در این روز آشوبگران با رمز تقلب در آرا اصل نظام و ولایت فقیه را نشانه گرفتند.
دیباجی با اشاره به اینکه ۹ دی تجدید بیعت ملت ایران با رهبر انقلاب بهشمار میرود، یادآور شد: این روز بهعنوان پیوند امت با ولایت نامگذاری شده زیرا یکی از اهداف دشمنان و فتنهگران در سال ۸۸ این بود که حلقه امت با ولایت را جدا کنند ولی ملت ایران این ترفند را نقش بر آب کردند.
به گفته وی، باید ملت ایران سخنان ارزشمند رهبر معظم انقلاب را جدی بگیرند، زیرا دشمن با فتنه جدید در سال ۹۸ میخواهد مردم دست از ولایت فقیه بردارند که باید باز هم با هوشیاری و بصیرت این توطئه را برملا کرد.
مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه استان سمنان یادآور شد: دشمن با ایجاد جنگ اقتصادی قصد دارد که به مردم ایران فشار وارد کند و با این کار خود بگویند این کشور و نظام ناکارآمد است که با ملت هوشیار ایران این توطئه نقش بر آب است.
انتهای پیام