کد خبر: 3777048
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۷

فتنه جدید کشور، سازش با استکبار است

گروه سیاست و اقتصاد ــ استاد دانشگاه تبریز گفت: حماسه ۹ دی نشان داد که فتنه جایی در این کشور ندارد و فتنه جدید سازش با استکبار بوده و باید به این قضیه توجه جدی شود.

فتنه جدید کشور، سازش با استکبار است

به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، حجت‌الاسلام والمسلمین رسول برگی، استاد دانشگاه تبریز، ظهر امروز، 9 دی ماه، در مراسم بزرگداشت یوم‌الله 9 دی در پلدشت، با اشاره به لزوم گرامیداشت دستاوردهای این روز، اظهار کرد: دشمن برای فتنه ۸۸ از مدت‌ها قبل برنامه‌ریزی کرده و هدفش نیز براندازی نظام و انقلاب بود.
وی تصریح کرد: تحلیل‌گران غربی در سخنرانی‌های خود بارها به این قضیه اعتراف کردند که اگر نصف نقشه فتنه ۸۸ را در آمریکا و اروپا اجرا کرده بودند، این کشورها به کلی نابود می‌شدند و ملت ایران همیشه با خدا بوده و امام حسین(ع) نقطه اشتراک بین ملت‌ها و مردم است.
به گفته وی حماسه ۹ دی نشان داد که فتنه جایی در این کشور ندارد و فتنه جدید کشور، سازش با استکبار بوده و باید به این قضیه توجه جدی شود، فتنه از بین نمی‌رود، بلکه در قالب رنگ‌های دیگری ظاهر می‌شود.
حجت‌الاسلام والمسلمین برگی با اشاره به سفر پنهانی رئیس جمهور آمریکا به کشور عراق افزود: آمریکا، هزینه‌های زیادی در کشور عراق صرف کرده، ولی اکنون رئیس جمهورش بصورت پنهانی به این کشور سفر می‌کند.
وی گفت: رئیس جمهور کشور عراق برای استقبال از ترامپ ۲ شرط گذاشته بود که سخن گفتن درباره حشدالشعبی و تحریم علیه ایران را شامل می‌شد.
وی تصریح کرد: دستگیری تکاروان آمریکایی و برگزاری رزمایش‌های متعدد در منطقه نشان از شکستن هیبت آمریکا در منطقه است و ایران کشوری مهاجم نیست و اگر احدی حتی فکر تجاوز به این کشور را بکند، پاسخ سخت و کوبنده‌ای دریافت می‌کند.
انتهای پیام

captcha