کد خبر: 3785372
تاریخ انتشار : ۰۹ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۳

اعزام بیش از ۷۰۰ مبلغ به سمنان

گروه اجتماعی ــ مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان از اعزام ۷۸۱ مبلغ به‌مناسبت چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و همچنین ایام فاطمیه به شهرها و روستاهای استان خبر داد.

اعزام بیش از 700 مبلغ به سمنان

به گزارش ایکنا از سمنان، حجت‌الاسلام علی شکری، مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان بعدازظهر دیروز، 8 بهمن در جمع اصحاب رسانه با بیان اینکه ۷۸۱ مبلغ زن و مرد به‌مناسبت چهلمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی و ایام فاطمیه به شهرها و روستاهای استان اعزام می‌شوند، گفت: ۷۳۷ مبلغ از این تعداد بومی و ۴۴ نفر اعزامی از دفتر تبلیغات اسلامی قم هستند.

وی ادامه داد: از میان ۴۴ مبلغ اعزامی غیربومی دهه فجر و ایام فاطمیه ۳۲ نفر مرد و ۱۲ نفر زن هستند که این مبلغان در کنار بیان دستاوردهای انقلاب به مباحثی چون سبک زندگی اسلامی، فرهنگ ایثار و شهادت، سبک زندگی فاطمی، ایام فاطمیه، اقتصاد مقاومتی و ... نیز می‌پردازند.

به گفته شکری، از مجموع ۷۳۷ مبلغ اعزامی بومی ۵۶۵ مبلغ مرد و ۱۷۲ مبلغ زن رسالت تبلیغ دستاوردهای انقلاب اسلامی در بخش‌های مختلف و همچنین سبک و سیره زندگی فاطمی را در هشت شهرستان استان سمنان بر عهده‌ دارند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان سمنان از برگزاری کارگاه آموزشی تخصصی ویژه چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی در دو بخش شرق و غرب استان سمنان ویژه اقشار هدف سازمان تبلیغات اسلامی خبر داد و افزود: این کارگاه با حضور چهار گروه شامل مبلغان اعزامی و مستقر، مبلغان زن سنتی و حوزوی، تشکل‌های دینی و مداحان و مؤسسات قرآنی و همچنین مربیان قرآنی و فعالان این حوزه برگزار می‌شود و مدت برگزاری این کارگاه تخصصی ۱۶ ساعت خواهد بود.

شکری آمادگی برای برگزاری مراسم و برنامه‌های انقلابی و به‌خصوص دستاوردهای چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را هدف اصلی این کارگاه دانست و گفت: امسال، زمانی ویژه و فرصتی بی‌نظیر به دست آمده که با سایر سال‌ها متفاوت قلمداد می‌شود؛ لذا باید برای چهلمین انقلاب به طور ویژه برنامه داشت.

انتهای پیام

captcha