کد خبر: 3786507
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۲

ثبت بیش از ۲۰۰ موقوفه در بیجار

ثبت بیش از ۲۰۰ موقوفه در بیجار گروه اجتماعی ــ رئیس اداره اوقاف بیجار از ثبت ۱۱ موقوفه جدید در سال جاری خبر داد و گفت: در حال حاضر بیش از ۲۰۰ موقوفه در شهرستان بیجار به ثبت رسیده است.

ثبت بیش از ۲۰۰ موقوفه در بیجارحجت‌الاسلام عباس ایزدی، رئیس اوقاف و امور خیریه شهرستان بیجار در گفت‌وگو با ایکنا از کردستان، اظهار کرد: مردم شهرستان بیجار در زمینه وقف همواره پیشگام بوده و هر ساله وقف‌های جدیدی در این شهرستان به ثبت خواهد رسید.
وی افزود: با اقدامات تبلیغی و فعالیت‌های مذهبی و فرهنگی مبلغان اعزامی در شهرستان این تعداد موقوفه جدید به ارزش پنج میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال به ثبت رسید.
رئیس اوقاف و امور خیریه بیجار از ثبت ۱۱ موقوفه جدید در سال جاری خبر داد و بیان کرد: در حال حاضر بیش از 200 موقوفه در شهرستان بیجار به ثبت رسیده است.
وی بیان کرد: این موقوفات در روستاهای سیوری، جبرییل، حسین آباد گرگان، شبرتو، گلبلاغ سفلی، جوروندی، اشرف آباد و شهر بیجار قرار دارند که درآمد حاصل از آنها براساس نیت واقفان برای کمک به احداث مساجد، ایتام، مدیریت و برگزاری آیین‌های دینی و مذهبی در بارگاه امامزادگان این روستاها و عمران روستایی هزینه می‌شود.
حجت‌الاسلام ایزدی اعلام کرد: امسال بیش از چهار میلیارد و ۸۵۰ میلیون ریال برای احداث و کمک به مساجد شهرستان، ۱۰۰ میلیون ریال برای توسعه امام زادگان، ۲۰۰ میلیون ریال برای احداث غسالخانه و راه عبور عمومی و ۵۰ میلیون ریال برای کمک به ایتام مطابق نیت واقفین از محل این درآمدها هزینه شده است.
وی عنوان کرد: در راستای احیای مالکیت موقوفات، سند رسمی زمین زراعی در روستای گاودانه زار به طول ۱۳ میلیون و ۷۲۶ هزار و ۱۲۸ مترمربع به ارزش تقریبی ۱۶۹ میلیارد و ۵۵۲ میلیون و ۸۴۸ هزار ریال با نیت کمک به مساجد، فقرا و مساکین ثبت شده است.
حجت الاسلام ایزدی یادآور شد: با توجه به حجم زیاد مراجعات نیازمندان، فقرا و بیماران محتاج برای تهیه دارو و درمان ضروری است واقفان درآمد موقوفه ها را در راستای نیاز روز جامعه و مشکلات مردم تعیین کنند.
انتهای پیام

captcha