کد خبر: 3787093
تاریخ انتشار : ۱۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۳

بیانیه حوزه علمیه حجت بن الحسن(عج) به مناسبت گرامیداشت دهه فجر

کانون خبرنگاران نبأ ــ به‌مناسبت گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر پایگاه بسیج طلاب و روحانیون حوزه علمیه حجت بن الحسن(عج) تهران بیانیه‌ای را صادر کرد.

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ به‌مناسبت گرامیداشت ایام‌الله دهه فجر، پایگاه بسیج طلاب و روحانیون حوزه علمیه حجت بن الحسن(عج) تهران بیانیه‌ای را منتشر کرد، متن بیانیه به این شرح است:
«و ذکرهم بایام الله
سالگرد انقلاب شکوهمند ملت ایران که بزرگ‌ترین انقلاب فرهنگی و انسانی بر پایه باورهای دینی در جهان معاصر است و یادآور خاطره و حماسه بزرگ ملت ایران به رهبری حضرت امام خمینی(ره) است. در حماسه 22 بهمن حکومت طاغت فرو ریخته و حکومت الله جایگزین آن شد.
پیروزی انقلاب اسلامی بدون شک معجزه‌ای الهی بود که با تکیه بر ایمان تمام معادله‌های دنیای مادی را به هم زد، قیام ملت ایران در راه خدا بود و این قیام جز با نصرت الهی به نتیجه مطلوب نرسید.
هم‌زمانی دهه فجر با ایام فاطمیه فرصتی مغتنم برای پاسداشت هر دو پدیده است که نقشی سازنده برای رسیدن به قله‌های آرمانی و تکامل بشری دارد.
دشمنان مکتب فاطمی همان دشمنان مکتب خمینی هستند، آنها با تمامی امکانات در برابر نظام اسلامی صف‌آرایی کرده و تلاش می‌کنند بین مردم و ولایت فاصله ایجاد کنند.
با وجود رواج دادن یأس و ناامیدی از سوی بدخواهان و ایجاد جنگ روانی و سرد در تمامی این چهل سال ایران کماکان در جایگاه عزت و اقتدار ایستاده است و جوانان پاک این انقلاب از نسل با عزت و عظمت شهیدان در راه تحقق آرمان‌های حضرت روح‌الله مجدانه گام بر‌می‌دارند تا سیلی محکمی به گوش دشمنان این اسلام و انقلاب وارد سازند.
تاریخ چهاردهه انقلاب اسلامی نشان داده که این ملت از تمام برهه‌های حساس و تهدیدات دشمن به برکات ایمان مردم و رهبری حکیمانه با سربلندی عبور کرده و با وجود همه مشکلات و مطالبات زمین مانده مردم در راهپیمایی 22 بهمن‌ماه شرکت کرده و بار دیگر مشت دیگری بر دهان استکبار خواهند زد و تجدید میثاقی با آرمان‌های انقلاب و امام خواهند کرد.
ان تنصروا الله ینصرکم و یثبت اقدامکم

حوزه علمیه حجت بن الحسن(عج) تهران».

محمد ایمانی‌مهر

انتهای پیام

captcha