کد خبر: 3787702
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۴
رئيس سازمان عقيدتی سياسی ناجا:

بصیرت دینی لازمه تثبیت حکومت اسلامی است

کانون خبرنگاران نبأ ــ حجت‌الاسلام ادیانی گفت: داشتن بصیرت دینی لازمه تثبیت حکومت اسلامی است و اسلام بیش از آنکه از دشمنان و کج‌روی‌های انحرافی ضربه بخورد از بی‌بصیرتی دینی ضربه خورده است.

دهه چهل تا 22 بهمن 57 حركتی الهي و مقدس بود

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ، حجت‌الاسلام‌و‌المسلمين سيدعليرضا اديانی، رئيس سازمان عقيدتی سياسی ناجا در جمع خانواده كاركنان ستاد انتظامی گيلان، در مراسمی كه به مناسبت چهل سالگی انقلاب اسلامی روز گذشته، 15 بهمن در سالن شهدای ناجا شهر رشت برگزار شد، ضمن تبريك به مناسبت فرا رسيدن ايام‌الله دهه فجر، توجه كاركنان نيروی انتظامی به تدابير فرماندهی معظم كل قوا را موجب تعالی و دستيابی به شاخص‌های پليس جامعه‌ محور و در تراز جمهوری اسلامی ايران دانست.

وی نقش خانواده‌ها در سلامت انجام وظايف و موفقيت كاركنان نيروی انتظامی را بسيار مهم و حائز اهميت برشمرد و خاطرنشان كرد: اسلام بر انجام رفتارها و وظايف متقابل زن و مرد در خانواده تأكيد دارد و هر رفتار خوب يا بدی كه والدين انجام می‌دهند به صورت مستقيم بر رفتار و آينده فرزندانشان تأثيرگذار است.

رئيس سازمان عقيدتی سياسی ناجا، حضرت زهرا(سلام‌الله عليها) را نمونه بارز تربيت در مكتب انسان‌ساز اسلام برشمرد و افزود: سيره و روش زندگی حضرت فاطمه سلام‌الله عليها، تبعيت از شوهر، دفاع از حريم ولايت و تربيت فرزندان بر اساس تعاليم و آموزه‌های دينی و اخلاقی است.

حجت‌الاسلام‌و‌المسلمين اديانی، به تأثير مخرب ماهواره و برخی كانال‌های فضای مجازی بر بنيان خانواده‌ها اشاره كرد و غفلت از تهديدات آ‌ن‌ها را موجب فروپاشی و از هم گسستگی كانون گرم خانواده‌ها برشمرد.

وی روند شكل‌گيری انقلاب اسلامی از دهه چهل تا 22 بهمن 57 را حركتی الهی و مقدس خواند و گفت: قطعاً اراده خداوند بر اين بود تا حركت انقلاب اسلامی به رهبری حضرت امام خمينی(ره) به قدرتی مجهز شود تا به وسيله آن، كار نيمه‌ تمام ائمه اطهار(ع) در تشكيل حكومت اسلامی به سرانجام و سرمنزل مقصود برسد.

رئيس سازمان عقيدتی سياسی ناجا با اشاره به تضاد ماهيت انقلاب اسلامی با گفتمان جهان غرب و شرق افزود: علی‌رغم تمام كينه‌توزی‌ها، توطئه‌ها و اتحاد استكبار جهانی برای تضعيف و نابودی جمهوری اسلامی، امروز پس از گذشت چهل سال از پيروزی انقلاب 57، شاهد استقلال، عزت و اقتدار كشورمان در تمامی عرصه‌ها هستيم و اينها همه به بركت تبعيت از مقام معظم رهبری و گام برداشتن در مسير ولايتمداری است.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ناجا، داشتن بصیرت دینی را لازمه تثبیت حکومت اسلامی دانست و افزود: اسلام بیش از آنکه از دشمنان و کجروی‌های انحرافی ضربه بخورد از بی‌بصیرتی دینی ضربه خورده است.

حجت‌الاسلام‌ ادیانی در پایان ابراز امیدواری کرد به فضل الهی، امسال نیز مردم با حضور پرشکوه خود در راهپیمایی 22 بهمن، حماسه‌ای خلق خواهند کرد که همه فتنه‌ها و نقشه‌های شوم دشمنان را نقش برآب کند چرا که هر قدمی را مردم در این راه بر می‌دارند در واقع گفتن ذکر «لا اله الا الله» است.

لازم به ذكر است، اهدای جوايز به برندگان مسابقه فرهنگی به مناسبت چهلمين سالگرد پيروزی انقلاب اسلامی، اجرای قطعات موسيقی حماسی، انقلابی و برش كيك چهل سالگی انقلاب از ديگر برنامه‌های اين جشن بزرگ بود كه با حضور رئيس سازمان عقيدتی سياسی ناجا برگزار شد.

فرهاد زمانی

انتهای پیام

captcha