کد خبر: 3787707
تاریخ انتشار : ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۱

شهدا با از جان‌گذشتگی، پایه‌های انقلاب را مستحکم کردند

گروه فرهنگی ــ مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان غربی با تأکید بر اینکه شهدا با از جان‌گذشتگی، پایه‌های انقلاب اسلامی را مستحکم کردند، گفت: امروز نیز کسانی هستند که برای حفظ امنیت پایدار کشور تلاش کرده و اقتدار نظام را تثبیت می‌کنند.

شهدا با از جان‌گذشتگی، پایه‌های انقلاب اسلامی را مستحکم کردند

به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، مهدی فعال، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان غربی‌ صبح امروز، 16 بهمن‌ماه‌ در چهارمین همایش «کبوتر کوچه ما»، به‌مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار کرد: امروز نیز همچون سال‌های دفاع مقدس، فداکاری‌هایی در تمامی مناطق کشور به‌وقوع پیوسته که حتی از بسیاری از آنان اطلاعی نداریم، کسانی هستند که برای حفظ امنیت پایدار کنونی کشور تلاش کرده و اقتدار نظام را تثبیت می‌کنند.
وی ادامه داد: اولین حضور امام بعد از بازگشت به میهن اسلامی، بعد از ورود به فرودگاه، حضور در بهشت زهرا و میثاق با شهدا بود و فرمایشات ایشان در تاریخ انقلاب به‌یادماندنی بوده و صحبت‌هایی در خصوص دولت وقت و طاغوت فرمودند و در 12 بهمن با صحبت‌های دشمن‌شکن خود، مسیر انقلاب را به‌خوبی نشان دادند و نهایتاً در 10 روز آینده انقلاب باشکوه به پیروزی رسید.
فعال افزود: در تجلیل و تکریم از ایثارگران، هم در زمان امام راحل و هم‌اکنون با حضور مقام معظم رهبری، نسل جدید و چهارم انقلاب، این فعالیت‌ها را ادامه می‌دهند و یکی از آن فعالیت‌ها، برگزاری همین همایش‌ها جهت گرامیداشت یاد و خاطره شهداست.
وی تصریح کرد: برای ماندگاری رمز و راز انقلاب و اینکه چه فداکاری‌هایی در طول چهل سال انجام شده، مطمئناً یکی از مسیرها، حضور نوجوانان در همایش‌هایی همچون کبوتر کوچه ما و معرفی شهداست؛ چرا که در دوران انقلاب و تا 22 بهمن سال 57، شهدای بسیاری را تقدیم انقلاب کردیم تا پایه‌های انقلاب مستحکم شود.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران آذربایجان غربی با اشاره به اینکه در زمان انقلاب در ارومیه نزدیک به 30 شهید تقدیم انقلاب کرده‌ایم، بیان کرد: اولین استانی که در عرصه فعالیت‌هایی همچون همایش کبوتر کوجه ما و معرفی شهدا، حضور جدی داشته، آذربایجان غربی بوده است.
وی یادآور شد: طی سال‌های گذشته 150 هزار نسخه و برگه از خاطرات ایثارگران در استان جمع‌آوری شده و از این تعداد حتی 10 درصد نیز مورد بهره‌برداری قرار نگرفت.
انتهای پیام

captcha