به گزارش ایکنا، حجتالاسلام والمسلمین علی عباسی هجدهم بهمن در دیدار با آیت الله جعفر سبحانی با اشاره به فعالیتهای جامعهالمصطفی در چهلمین سال انقلاب اسلامی اظهار کرد: المصطفی از برکات انقلاب اسلامی است. پیش از انقلاب، افرادی از ملیتهای محدود در حوزه قم در حال تحصیل بودند و به برکت انقلاب اسلامی، اقبال گستردهای صورت گرفت؛ در سال 1358ش، به فرمان امام(ره) شورای سرپرستی طلاب غیرایرانی شکل گرفت و در سال 1386، جامعهالمصطفی بنیان نهاده شد.
وی تصریح کرد: نیاز طلاب ایرانی و طلاب غیرایرانی با هم فرق دارد؛ طلاب غیرایرانی، بیش از هر چیز، نیازمند کسانی هستند که پاسخگوی نیازهای اولیه دین باشند.
رئیس جامعهالمصطفی اظهار کرد: با توجه به حساسیت مخالفان و دشمنان، جامعهالمصطفی در نظر داشته است تا جایی که امکان دارد، فعالیتهایش را رسانهای نکند و از سوی دیگر، با توجه به این که خدمات المصطفی دیده نمیشود، گاهی از نظر بودجهای مورد هجمه قرار میگیرد. با این حال، نهادهای بینالمللی در سراسر جهان به المصطفی توجه ویژهای دارند.
وی ادامه داد: امروز به برکت انقلاب اسلامی شاهد آن هستیم که پس از یک سری تحقیقات و بررسی های علمی و تحقیقاتی در دانشگاه آکسفورد نام سه دانشگاه در دنیا به عنوان مراکز جریان ساز فکری و گفتمانی مطرح میشود که یکی از آنها، المصطفی است.
استاد حوزه علمیه قم افزود: آنان اذعان دارند که جامعهالمصطفی پیشانی تفکر انقلاب اسلامی در دنیاست و این مجموعه، فکر حوزه علمیه را در دنیا گسترش میدهد و از این رو، همواره میکوشند برای این سازمان رقیبتراشی کنند. با وجود این و در برابر مشکلات و ناملایمات، انقلاب اسلامی دستآوردهای مهمی در دنیا داشته است و حتی مراکز علمی دنیا به آن اذعان دارند و آنچه اکنون رخ داده، فراتر از مرزهاست.
عباسی با اشاره به فعالیت المصطفی ابراز کرد: در خارج و داخل کشور، 499 مرکز، مدرسه، کالج و دانشگاه به انحای مختلف با المصطفی در ارتباط هستند و همکاری میکنند. همچنین بیش از 25000 نفر در داخل کشور و بیش از 26000 نفر در مراکز وابسته به جامعهالمصطفی در خارج کشور در نزدیک به 160 رشته و گرایش علمی در حال تحصیل هستند.
وی از تهیه و تدوین هفتصد متن آموزشی در المصطفی و نیز فعالیت پانزده قطب پژوهشی زبانی خبر داد و گفت: این قطبها، ترجمه آثار را به زبانهای مختلف برعهده دارند و بخش چشمگیری از این افراد، از دانشآموختگان المصطفی هستند. در این زمینه، تاکنون 3700 کتاب به زبانهای گوناگون چاپ شده است.
رئیس المصطفی یادآور شد: هیچ نهادی همچون المصطفی به زبان فارسی خدمت نکرده است و در المصطفی، سیصدهزار نفر با زبان فارسی آشنا شدهاند.
عباسی تصریح کرد: این خدمات عقبه راهبردی برای انقلاب اسلامی به شمار میروند و نقش مهمی در دیپلماسی علمی و فرهنگی کشور دارند، این نهاد بینالمللی سرمایهای در خدمت مکتب اهلبیت(ع) است و خدماتش روز به روز بیشتر خواهد شد.
انتهای پیام