گروه فعالیتهای قرآنی ــ کارشناس دبیرخانه کانون مساجد در شاهرود از برگزاری «جشنواره قرآنی مدهامتان» در شاهرود خبر داد و گفت: ۸۰ نفر در مرحله شهرستانی سیزدهمین جشنواره قرآنی مدهامتان شاهرود رقابت کردند که رده سنی هفت تا ۱۶ سال مخاطبان این رقابت قرآنی بودند.

به گزارش ایکنا از سمنان، حجتالاسلام عظیم پناهی، کارشناس دبیرخانه کانون مساجد در شاهرود امروز، 28 بهمن در جمع خبرنگاران از برگزاری جشنواره قرآنی مدهامتان در شاهرود خبر داد و گفت: این جشنواره با همکاری کانونهای فرهنگی ـ هنری مساجد و نیروی مقاومت بسیج برگزار شد.
وی ادامه داد: در پایان این رقابتها هفت نفر در رشته اذان برادران و ۱۰ نفر در رشته حفظ جزء ۳۰ خواهران برگزیده و به مرحله استانی راه یافتند.
کارشناس دبیرخانه کانون مساجد در شاهرود با تاکید بر اینکه این مسابقات با هدف نشر و ترویج معارف قرآنی و استفاده از ابزارهای فرهنگی و هنری برای جذب و ترغیب شرکت بهتر نوجوانان و جوانان در فعالیتهای قرآنی مساجد برگزار شده، بیان کرد: این جشنواره در هشت رشته قرائت (تحقیق) و حفظ کل در رده سنی ١٦ تا ٣٠ سال و رشتههای قرائت (ترتیل)، حفظ جزء ٣٠، اذان، قرائت تقلیدی، نقاشی آیات و قرائت نماز در رده سنی هفت تا ١٦ سال برگزار شد.
پناهی کشف و شناسایی استعدادهای برتر قرآنی فعال کانونهای فرهنگی و هنری در قالب ایجاد رقابت سالم، ارتقای سطح اطلاعات عمومی و تخصصی نوجوانان و جوانان علاقهمند به فعالیتهای قرآنی، ترغیب و تشویق مدیران کانونها به کشف استعدادهای محلی و منطقهای فعال قرآنی و ایجاد زمینه مناسب برای حضور نوجوانان و جوانان در مسابقات اوقاف و سایر مسابقات ملی و بین المللی را از دیگر اهداف برگزاری این دوره از مسابقات برشمرد.
انتهای پیام