کد خبر: 3793196
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۱

رقابت بیش از ۲ هزار متسابق گیلانی در آزمون سراسری حفظ قرآن

رقابت بیش از ۲ هزار متسابق گیلانی در آزمون سراسری حفظ قرآن گروه فعالیت‌های قرآنی ــ مدیرکل اوقاف گیلان از برگزاری آزمون سراسری حفظ قرآن در ۹ اسفند‌ماه خبر داد و گفت: دو هزار و ۳۶۵ گیلانی در آزمون شرکت می‌کنند.

به گزارش ایکنا از گیلان، حجت‌الاسلام علیزاده، مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان امروز، 6 اسفندماه در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به برگزاری آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم همزمان با سراسر کشور در گیلان، اظهار کرد: با تکیه بر تجربه موفق سال قبل، آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم، 9 اسفندماه با مشارکت ادارات اوقاف و امور خیریه، فرهنگ و ارشاد اسلامی و آموزش و پرورش گیلان برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه دو هزار و 365 گیلانی در این آزمون شرکت می‌کنند، افزود: 10 حوزه امتحانی در شهرستان‌های آستارا، آستانه اشرفیه، بندر انزلی، تالش، رشت، رودسر، فومن، لاهیجان، لنگرود و ماسال برای برگزاری آزمون کتبی مهیا شده است.

علیزاده گفت: داوطلبان شهرستان‌های رودبار و شفت در رشت، داوطلبان سیاهکل در لاهیجان و داوطلبان رضوانشهر در بندرانزلی، داوطلبان املش در رودسر و داوطلبان صومعه‌سرا در فومن آزمون خواهند داد.

مدیرکل اوقاف گیلان یادآور شد: نشانی محل برگزاری و ساعت حضور در کارت ورود به آزمون کتبی که از دوشنبه، 29 بهمن‌ماه تا سه‌شنبه، 7 اسفندماه از طریق مراجعه کاربران به سایت quranedu.ir در دسترس داوطلبان خواهد بود، درج شده است.

وی خاطرنشان کرد: اجرای آزمون کتبی به‌عهده ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی خواهد بود که با همکاری ادارات آموزش و پرورش در مدارس برگزار می‌شود.

علیزاده با بیان اینکه آزمون کتبی رشته‌های حفظ روز پنجشنبه، 9 اسفند‌ماه از ساعت 8:30 تـا 10 صبح در محل‌های تعیین شده برگزار می‌شود، گفت: آزمون کتبی رشته‌های معارفی و جزء 30 بزرگسالان در همان روز ساعت 10:30 تا 12 صبح برگزار خواهد شد.

مدیرکل اوقاف گیلان گفت: صدور کارت آزمون شفاهی از یکشنبه، 5 اسفندماه تا جمعه، 10 اسفندماه از طریق مراجعه داوطلبان به سایت quranedu.ir میسر خواهد بود.

وی با اشاره به برگزاری آزمون شفاهی جزء سی از 18 تا 23 اسفندماه در دارالقرآن‌ها گفت: اجرای آزمون شفاهی جزء 30(طرح بشارت) دانش‌آموزان ابتدایی و قبل از آن(پیش‌دبستانی‌ها) و متوسطه اول و دوم به آموزش و پرورش سپرده شده و در دارالقرآن‌ها توسط مدیریت دارالقران برگزار می‌شود. یک هزار و 400 دانش‌آموز در آزمون شفاهی جز سی شرکت می‌کنند.

علیزاده با اشاره به برگزاری آزمون شفاهی غیر جزء سی از 11 تا 16 اسفندماه در دارالقرآن، اظهار کرد: آزمون شفاهی حافظان قبول شده در آزمون کتبی کل قرآن کریم و آن دسته از دانش‌آموزانی که در رشته‌هایی غیر از جزء 30 ثبت‌نام کرده‌اند و تعداشان 238 نفر است در دارالقرآن‌ها برگزار می‌شود.

مدیرکل اوقاف گیلان با اشاره به همکاری 16 دستگاه اجرایی در برگزاری این مسابقات، گفت: از برکات مشارکت سه اداره اوقاف و امور خیریه، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و آموزش و پرورش در برگزاری مسابقات سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم افزایش تعداد شرکت‌کنندگان بوده به نحوی که امسال سه میلیون نفر در کل کشور در آزمون حضور خواهند داشت؛ این تعداد در سال گذشته 200 هزار نفر در کل کشور بوده است.

وی اضافه کرد: 800 هزار نفر از این تعداد در سایت quranedu.ir ثبت‌نام و مابقی با مشارکت آموزش و پرورش بصورت رایگان در سایت همگام ثبت‌نام کردند.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان اعلام کرد: برای کسانی که در آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم موفق به کسب حد نصاب شوند در مجموع در کل کشور بیش از سه میلیارد تومان جوایز مختلف و متنوع اهداء خواهد شد.

انتهای پیام

captcha