کد خبر: 3793230
تاریخ انتشار : ۰۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۲

یادواره شهدای روحانی استان کرمان برگزار شد

یادواره شهدای روحانی استان کرمان برگزار شد گروه سیاست و اقتصاد ــ یادواره شهدای روحانی استان کرمان امروز دوشنبه، ۶ اسفند با حضور حجت‌الاسلام علی سعیدی، رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا و نماینده، ولی فقیه در سپاه ثارالله استان کرمان، ائمه جمعه سراسر استان کرمان و جمع کثیری از طلاب و روحانیون در مصلی بزرگ امام علی(ع) شهر کرمان برگزار شد.

به گزارش ایکنا از کرمان، حجت‌الاسلام علی سعیدی، رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده کل قوا در یادواره شهدای روحانی استان کرمان  که امروز، 6 اسفند برگزار شد با تبریک ولادت باسعادت حضرت زهرا(س) و امام خمینی(ره) با اشاره به اینکه جهان اسلام، ایران را دارای سرمایه معنوی می‌دانند و آمریکا به‌دنبال تضعیف این سرمایه است گفت: آمریکا می‌خواهد درآمد ایران از نفت و گاز را به صفر برساند و این هدف را با جدیت پیگیری می‌کند.
وی با بیان اینکه اگر زمینه داخلی در کشور وجود نداشته باشد و در داخل با دشمن همکاری نکنند دشمن هرگز در تحقق اهداف خود موفق نمی‌شود افزود: جریان غربگرای داخلی در کشور داریم که بسترساز تحقق اهداف دشمن است.
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده کل قوا با بیان اینکه معمولاً در هر دهه یک فتنه سخت در کشور داشتیم و با تدبیر ولایت فقیه آن را پشت سر گذاشتیم بیان کرد: برخی‌ها برای ایجاد فتنه در کشور حرف‌هایی می‌زنند که خود زمینه‌سازی برای ایجاد فتنه است.
حجت‌الاسلام سعیدی با بیان اینکه آمریکا با فشار اقتصادی، تحریم، عملیات روانی و ائتلاف منطقه‌ای این هدف را دنبال می‌کند تصریح کرد: خروج از برجام اولین اقدام آمریکا برای راه‌اندازی فتنه 98 است چرا که ترامپ نمی‌توانست اهداف خود را پیگیری کند اگر از برجام خارج نشده بود.
وی با اشاره به اینکه جریان سکولار غربگرا دنبال سه نقطه اصلی است و ضرورت‌سازی و ضرورت‌پنداری را در جهت عقب‌نشینی در جامعه القا می‌کنند اظهارکرد: در جنگ صفین هم درست در زمانی که سپاه امیرالمؤمنین(ع) در حال پیروزی بود و اسلام از یک فتنه نجات پیدا می‌کرد عناصر ضرورت‌ساز پای کار آمدند و اجازه ندادند و علی(ع) را مجبور به عقب‌نشینی کردند.
رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده کل قوا ضرورت‌سازی ساختگی را باعث خانه نشینی امام علی(ع) دانست و تأکید کرد: ضرورت‌سازی، ترساندن مردم که به مردم می‌گویند که اگر تسلیم نشویم جنگ می‌شود؛ جنگ چه؟! آمریکا در برابر قدرت ایران ریسک نمی‌کند و مردم نباید به این هراس افکنی‌ها توجه کنند.
یادآور می‌شود، با حضور حجت‌الاسلام علی سعیدی، رئیس دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا در این مراسم از سه جلد کتاب با موضوع نقش روحانیت در دفاع مقدس رونمایی شد.
انتهای پیام

captcha