کد خبر: 3794148
تاریخ انتشار : ۰۹ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۱

حضور بیش از 7 هزار کرمانشاهی در آزمون کتبی حفظ و مفاهیم

حضور بیش از 7 هزار کرمانشاهی در آزمون کتبی حفظ و مفاهیم گروه فعالیت‌های قرآنی- رئیس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه گفت: 7 هزار و 800 نفر در بخش کتبی آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم در کرمانشاه حضور دارند.

حجت‌الاسلام مجید میرزایی، رئیس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه صبح امروز 9 اسفندماه در حاشیه برگزاری آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم در گفت‌وگو با ایکنا از کرمانشاه، اظهار کرد: امروز آزمون سراسری حفظ و مفاهیم قرآن کریم در شهر کرمانشاه باحضور 2 هزار و 500 نفر از جامعه قرآنی در دانشگاه صنعتی کرمانشاه آغاز شد و این فرایند پر برکتی است.
وی با اشاره به مؤلفه‌های برگزاری این آزمون گفت: این آزمون دارای مؤلفه‌هایی است و یکی از آن‌ها حضور افراد حرفه‌ای و متخصص در حوزه قرآن در کنار شرکت‌کنندگان و افراد عادی است که به صورت عمومی در این آزمون حضور دارند.
رئیس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه تصریح کرد: امروز شاهد رقابت متسابقین حرفه‌ای در کنار شرکت‌کنندگان عمومی مثل افرادی که در حفظ جزء 30 قرآن و حتی 20 سوره از این جزء هستند، هستیم.
حجت‌الاسلام میرزایی اظهار کرد: از اهدافی که این آزمون دنبال می‌کند اشاعه فرهنگ حفظ با قرآن کریم برای خانواده‌ها ویژه سنین مختلف از کودک تا بزرگسال است که در فرایند این آزمون ما شاهد تحقق این هدف هستیم.
وی اظهار کرد: همچنین این آزمون یک آزمون بسیار تخصصی و الکترونیکی و جامع برای کسانی که حرفه‌ای در حوزه حفظ کار کرده و حافظ حفظ کل هستند بوده است.
رئیس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه افزود: فایده این دست آزمون‌ها و سرلوحه کار دوستان در مجموعه ادارات اجرایی از جمله اوقاف و امور خیریه، فرهنگ و ارشاد اسلامی و آموزش و پرورش این است که بتوانند جامعه را درگیر با مفاهیم قرآنی و بحث حفظ کنند تا منویات مقام معظم رهبری در این عرصه تحقق یابد.
حجت‌الاسلام میرزایی با اشاره به آماری از شرکت‌کنندگان این آزمون گفت: در بخش کتبی این آزمون در کل استان 7 هزار و 800 نفر حضور داشتند.
وی به تفاوت‌های آزمون امسال با سال قبل نیز اشاره و اظهار کرد: تفاوت آزمون امسال با سال گذشته کمیت ثبت‌نام بوده که امسال دو برابر شده است که امسال 20 هزار و 317 شرکت‌کننده در هر چهار رشته داشتیم و این نکته بارز آزمون سال 97 در استان کرمانشاه است.
رئیس اداره امور قرآنی اوقاف و امور خیریه استان کرمانشاه گفت: نتایج آزمون نیز دو ساعت پس از برگزاری بر روی سایت قرار می‌گیرد.
حجت‌الاسلام میرزایی در پایان افزود: امیدواریم نقطه اوج این مسابقات اقبال عمومی در محافل قرآنی باشد.
انتهای پیام

captcha