کد خبر: 3794481
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۷

آغاز نام‌نویسی در کاروان‌های حج تمتع خراسان‌شمالی

گروه اجتماعی ــ مدیر حج و زیارت خراسان‌شمالی گفت : ثبت نام متقاضیان حج تمتع در کاروان‌ها همزمان با سراسر کشور از روز گذشته، دهم اسفندماه در استان نیز آغاز شده است .

نام نویسی حج تمتع در کاروان‌های خراسان‌شمالی آغاز شد

محمدباقر قاصری، مدیر حج و زیارت استان در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌شمالی، اظهار کرد: دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری حج تا تاریخ 30 بهمن ماه سال 1385 که پیش تر نسبت به تکمیل اطلاعات و دریافت کد رهگیری از سامانه reserve.haj.ir اقدام کرده‌اند، می توانند از نسبت به ثبت نام در کاروان های حج تمتع سال آینده اقدام کنند.
وی با بیان اینکه به منظور تسهیل درپرداخت زائرین حج تمتع سال آینده، هزینه سفر دردو قسط دریافت خواهد شد که قسط اول مبلغ 15 میلیون تومان (به علاوه اصل مبلغ ودیعه و سودهای تعلق گرفته به آن) همزمان با ثبت‌نام در کاروان‌ها دریافت خواهد شد، افزود: زمان دریافت قسط دوم متعاقبا اعلام خواهد شد که قطعی شدن ثبت نام منوط به انجام معاینات پزشکی و پرداخت قسط دوم هزینه سفر خواهد بود.
قاصری ادامه داد: درفرآیند ثبت نام کاروان های حج سال آینده، نام نویسی فقط در کاروان های شهر یا شهرستان محل سکونت که در سامانه انتخاب شده، امکان پذیر خواهد بود، بنابراین لازم است تا زائران دقت لازم را داشته باشند یا اطلاعات خود را در سامانه reserve.haj.ir به روز رسانی و اصلاح کنند.
وی یادآورشد: در صورت عدم مراجعه و ثبت نام اولویت‌های یاد شده در کاروان ها در فرصت تعیین شده، از اولویت‌های بعدی برای ثبت نام در کاروان ها دعوت به عمل خواهد آمد.
قاصری خاطرنشان کرد: به دارندگان قبوض ودیعه گذاری در اولویت اعزام به حج سال آینده که تاکنون نسبت به تکمیل اطلاعات خود در سامانه reserve.haj.ir اقدام نکرده اند توصیه می شود تا قبل از فرآیند ثبت‌نام در کاروان‌ها، اطلاعات خود را در سامانه یاد شده، تکمیل و به روزرسانی کنند.
انتهای پیام

captcha