کد خبر: 3794593
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۱
با حضور حجت‌الاسلام‌ قرائتی برگزار می‌شود؛

«درس‌هایی از قرآن» این بار در محله خانی‌آباد نو

گروه جامعه ــ برنامه تلویزیونی درس‌هایی از قرآن با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین قرائتی، یکشنبه 12 اسفندماه در مسجد حضرت الزهرا(س) واقع در محله خانی‌آبادنو تهران برگزار می‌شود.

«درس‌هایی از قرآن» این بار در محله خانی‌آباد نوبه گزارش ایکنا برنامه تلویزیونی درس‌هایی از قرآن با ارائه حجت‌الاسلام‌والمسلمین قرائتی و با حضور عموم مردم در مسجد حضرت‌الزهرا(س) خانی آبادنو ضبط می‌شود.

حجت‌الاسلام مجیدی، رئیس ناحیه شهید نواب صفوی مرکز رسیدگی به امور مساجد، با اعلام این خبر گفت: این برنامه به منظور ترویج فعالیت‌های قرآنی و تعظیم شعائر اسلامی و انقلابی، همچنین جذب جوانان به مسجد و قرآن در مسجد حضرت الزهرا(س) ضبط می‌شود.

وی افزود:‌ این جلسه از درس‌های قرآن با همکاری واحد دارالقرآن پایگاه مقاومت بسیج الزهرا(س)، حوزه مقاومت ۳۴۵ حضرت جوادالائمه(ع) ناحیه مقاومت بسیج ابوذر، ناحیه شهید نواب صفوی مرکز رسیدگی به امور مساجد و هیئت رزمندگان اسلام منطقه ۱۹ تهران مکتب الصادق(ع) یکشنبه۱۲ اسفندماه ۹۷ همزمان با اقامه نماز جماعت مغرب و عشا برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام مجیدی در پایان از عموم شهروندان منطقه ۱۹تهران به ویژه نسل جوان، ائمه جماعات و نمازگزاران مساجد برای حضور در این برنامه قرآنی و معرفتی دعوت به عمل آورد.

یادآور می‌شود، مسجد حضرت الزهرا(س) واقع در خانی آبادنو، خیابان ۲۰ متری میعاد جنوبی واقع شده است.

انتهای پیام

captcha