کد خبر: 3794734
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۶

آموزش در مدارس بهترین راه‌حل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است

گروه اجتماعی ــ معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل با بیان اینکه مشکلات فرهنگی و اجتماعی در جامعه علل و عوامل مختلفی دارد، گفت: بهترین راه‌حل برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، آموزش بهینه دانش‌آموزان در مدارس است.

آموزش در مدارس بهترین راه حل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی استبه گزارش ایکنا از اردبیل، یوسف خدادادی، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان اردبیل، روز گذشته، ۱۱ اسفندماه در جمع مدرسان آموزش خانواده در اردبیل، با عنوان اینکه آسیب‌های اجتماعی امروزه به یک بحث جدی در جامعه تبدیل شده است و باید به‌صورت علمی ورود پیدا کنیم، گفت: خشونت و اعتیاد جزو اصلی‌ترین معضلات اجتماعی استان می‌باشد، که می‌توان با استفاده از ظرفیت مدرسان آموزش خانواده در جهت کاهش آن اقدام کرد.
خدادای با اشاره به اینکه مؤثرترین مکان برای کاهش آسیب‌های اجتماعی مدرسه است، تصریح کرد: مدیران و مربیان برای اینکه بتوانند دانش آموزان را آگاه به آسیب‌های اجتماعی بکنند بایستی سه فاکتور، درک درست از آسیب ها، شناخت عامل آسیب‌های اجتماعی و انتقال آن به دانش‌آموزان و اولیا را در نظر بگیرند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان عنوان کرد: بایستی عوامل مؤثر در بروز آسیب‌های اجتماعی را به‌گونه‌ای به دانش‌آموزان تفهیم کنیم که هم موجب هدایت آنان شود و هم بدآموزی نداشته باشد.
منصور صاحب، معاون تربیت بدنی و سلامت اداره‌کل آموزش و پرورش استان اردبیل نیز در این نشست با بیان اینکه در سال تحصیلی ۹۸-۹۷، هشت مورد کارگاه تربیت مدرس، ۲۳ مهارت فرزندپروری در استان برگزار شده است، گفت: ۲۵۰ نفر از مدرسین آموزش خانواده در این کارگاه‌ها شرکت کرده‌اند.
صاحب اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود تا آخر سال تحصیلی جاری این مدرسین بتوانند ۶۰ هزار نفر از اولیا را در سطح استان تحت پوشش برنامه آموزشی مهارت‌های فرزندپروری قرار بدهند.
انتهای پیام

captcha