کد خبر: 3794864
تاریخ انتشار : ۱۲ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۰

حوزه‌های علمیه با جدیت به بیانیه «گام دوم» بپردازند

گروه اجتماعی ــ نماینده ولی فقیه و رئیس شورای عالی حوزه‌های علمیه استان قزوین به بیانیه گام دوم انقلاب اشاره کرد و گفت: حوزه‌های علمیه باید به این موضوع با جدیت بپردازند چرا که رهبری فرمودند من بنا ندارم بگویم روی مطالب من کار کنید اما بر روی این موضوع بسیار کار شده و از ما خواستند راجع به آن کار کنیم.

حوزه های علمیه با جدیت بسیار به «گام دوم» بپردازند

به گزارش ایکنا از قزوین، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی پیش از ظهر امروز، 12 اسفندماه در جلسه مدیران و هیئت امنای حوزه‌های علمیه استان قزوین اظهار کرد: زمانی حوزه‌ها به زندگی فردی مردم می‌پرداختند تا اینکه امام خمینی(ره) رسالت‌های اجتماعی و جهانی حوزه‌ها را مطرح و با اینکار جایگاه حوزه‌ها را ارتقا دادند.
وی ادامه داد: پس از آن بود که اسلام در نگاه جامعه جهانی، بیش از پیش ارتقا پیدا کرد و برجسته شد و پس از آنکه امام خمینی(ره) و رهبر فرزانه انقلاب حوزه‌ها را ارتقا دادند، حال زمان آن رسیده است که حوزه‌ها جامعه را رشد و ارتقا دهند.
امام جمعه قزوین خاطرنشان کرد: متأسفانه برخی‌ها از اینکه حوزه‎ها ارتقا یافته‌اند، اسلام جهانی شده است، نگاه‌ها متوجه دین و شعائر الهی، عالم‌گیر شده است، ناراحت هستند و آنها همان کسانی هستند که با انقلاب همراهی نداشتند.
وی در ادامه به اهمیت نقش حوزه‌ها در ارتقاء معنویت در جامعه اشاره کرد و گفت: باید ببینیم نقش حوزه‌ها در ارتقاء روح معنوی جامعه چه میزان است؟! دو قطبی و حزبی کردن جامعه به حوزه‌ها آسیب وارد کرده است و می‌باید تلاش کنیم این مشکلات برطرف شود و شاهد ارتقای بیش از پیش معنویت در جامعه باشیم.
آیت‌الله عابدینی بیان کرد: اگرچه حوزه‌های علمیه برای رشد معنوی جامعه کارهای بسیار مهمی انجام داده‌اند، اما اگر هم‌افزایی بیشتری به وجود آید، شاهد ارتقای هر چه بیشتر معنویت در جامعه خواهیم بود.
رئیس شورای عالی حوزه‌های علمیه استان قزوین اضافه کرد: حوزه‌های علمیه در تحکیم بنیان خانواده نقش مؤثری دارند و باید همت کنیم خانواده‌ها در صلح، آشتی و محبت با هم زندگی کنند و میزان اثرگذاری حوزه‌ها را در این امر مورد بررسی قرار دهیم.
وی نقش حوزه‌ها در انس با قرآن کریم و معارف اهل بیت (ع) را ضروری عنوان و تاکید کرد: نقش حوزه در معرفی جایگاه ولایت و امامت در عصر غیبت بسیار مهم است. آن زمان امام خمینی (ره) با مشکلات بسیاری این موضوع را تبیین کردند و امروز نیز باید افکار و اندیشه‌های امام را در این موضوع تشریح و تبیین کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان قزوین به بیانیه گام دوم انقلاب اشاره کرد و افزود: حوزه‌های علمیه باید به این موضوع با جدیت بپردازند چرا که رهبری فرمودند من بنا ندارم بگویم روی مطالب من کار کنید اما بر روی این موضوع بسیار کار شده و از ما خواستند راجع به آن کار کنیم.
امام جمعه قزوین در پایان خاطرنشان کرد: باید حوزه‌های علمیه با انگیزه و همت زیاد، بیانیه رهبری را مطالعه کنند و مطالبات رهبری از قشرهای مختلف را مشخص و آنها را دنبال کنند.
به گزارش ایکنا، در پایان از مؤسسین و هیئت امنای مدارس علمیه خواهران استان قزوین تجلیل شد.
انتهای پیام

captcha