کد خبر: 3795395
تاریخ انتشار : ۱۴ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۰
رئیس جمعیت بانوان فرهیخته استان هرمزگان:

یکی از علل اعتیاد به فضای مجازی، فرار از زندگی روزمره است

یکی از علل اعتیاد به فضای مجازی، فرار از زندگی روزمره است گروه فرهنگی ــ رئیس جمعیت بانوان فرهیخته استان هرمزگان گفت: اعتیاد به اینترنت و فضای مجازی در اشکال مختلف بروز می‌کند و یکی از علل اعتیاد به فضای مجازی، فرار از زندگی روزمره است.

یکی از علل اعتیاد به فضای مجازی، فرار از زندگی روزمره است

مریم ریاضی طهرانی، رئیس جمعیت بانوان فرهیخته استان هرمزگان در گفت‌وگو با ایکنا از هرمزگان اظهار کرد: استفاده بیش‌از اندازه از اینترنت و ساعت‌ها حضور در فضای مجازی از نشانه‌های اعتیاد به اینترنت است.
وی بیان کرد: با همه‌گیر شدن اینترنت، این اختلال به سرعت فزاینده‌ای افزایش یافته است، که دلایل متعددی دارد و برای اشخاص نیز متفاوت است.
رئیس جمعیت بانوان فرهیخته استان هرمزگان با بیان اینکه اعتیاد به اینترنت و فضای مجازی در اشکال مختلف بروز می‌کند، افزود: به‌عنوان مثال اعتیاد به اینترنت در قالب وب‌گردی، چت‌کردن، بازی‌های رایانه‌ای، دانلود و مراجعه به سایت‌های مختلف بروز می‌کند.
ریاضی طهرانی ادامه داد: عصبانیت، خستگی، تشویش، عدم اعتماد به نفس، خشونت، علاقه غیرمتعارف به حضور در فضای مجازی، کاهش میزان فعالیت‌های اجتماعی و تفریحی، انزواطلبی، احساس نیاز به دسترسی به اینترنت در هر لحظه از نشانه‌های اعتیاد به اینترنت است.
عده‌ای اینترنت را برای خروج از تنهایی می‌یابند
رئیس جمعیت بانوان فرهیخته استان هرمزگان یکی از علل به وجود آمدن اعتیاد به فضای مجازی، فرار از واقعیت‌های زندگی روزمره و پناه آوردن به اینترنت عنوان کرد، افزود: در این راستا فرد در جستجوی ارتباطاتی است که در دنیای واقعی پیدا نکرده یا در پی نشان دادن بخشی از شخصیتش است که امکان ابراز آن را در زندگی روزمره نداشته است لذا می‌تواند هویت مجعول و ناشناخته‌ای برای خود تعریف کند و به زندگی دوم خود در فضای مجازی بپردازد.
ریاضی طهرانی عنوان کرد: عده‌ای هم اینترنت را راهی برای خارج کردن خودشان از انزوا و تنهایی می‌یابند آن‌ها به‌دنبال یک پشتیبان اجتماعی هستند و به عبارتی، در پذیرفته شدن در دنیای واقعی و جلب محبت دیگران به هر دلیلی با مشکل مواجه شده‌اند و این عدم پذیرش را در دنیای مجازی جست‌و‌جو می‌کنند.
رئیس جمعیت بانوان فرهیخته استان هرمزگان در پایان ابراز کرد: با توجه به گرمی هوا در بندرعباس متاسفانه بانوان تحرک کمتری دارند و موجب شده آنان به این فضا جذب شوند که آثار مخربی را به همراه خواهد داشت.
انتهای پیام

captcha