کد خبر: 3796035
تاریخ انتشار : ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۴

زمینه‌های همکاری جهاد دانشگاهی کشور و استانداری چهارمحال و بختیاری بررسی شد

زمینه‌های همکاری جهاد دانشگاهی کشور و استانداری چهارمحال و بختیاری بررسی شد گروه فرهنگی - در نشست اقبال عباسی، استاندار چهارمحال و بختیاری و حمیدرضا طیبی رییس جهاد دانشگاهی کشور، ظرفیت‌های علمی، پزشکی، صنعتی، کشاورزی و اقتصادی استان به منظور استفاده از ظرفیت‌های جهاد دانشگاهی کشور در استان مورد گفت و گو قرار گرفت .

به گزارش ایکنا ار چهارمحال و بختیاری، اقبال عباسی روز گذشته 15 اسفندماه در این نشست با تاکید بر ضرورت مطالعات علمی و دانشگاهی در برنامه ریزی های اقتصادی و اجتماعی، تحقق اقتصاد درون زا و مقاومتی را توجه به بخش مطالعات دانشگاهی و دقیق دانست و از آمادگی استان برای حضور جهاد دانشگاهی در عرصه های مختلف کشاورزی، صنعتی، پزشکی ، مطالعاتی و اقتصادی استان با رویکرد علمی خبر داد.

در این نشست که سیروس رضایی، رییس جهاد دانشگاهی استان چهارمحال و بختیاری نیز استاندار را همراهی می‌کرد، مشکلات و نیازهای این واحد نیز مطرح و با دستور استاندار مقرر گردید موارد جمع بندی و در ستاد تسهیل استان مطرح گردد.

استاندار در پایان این نشست از دکتر طیبی برای سفر به استان دعوت بعمل آورد.

انتهای پیام

captcha