کد خبر: 3797475
تاریخ انتشار : ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۲

پذیرایی با آجیل ۲۰۰ هزار تومانی در مراسم افتتاح یک تصفیه خانه + عکس

مسئولان برگزاری مراسم افتتاح یک تصفیه خانه در جنوب تهران، با میوه‌های گرانقیمت و آجیل کیلویی ۲۰۰ هزار تومانی از مهمانان دولتی این برنامه پذیرایی کردند.

به گزارش ایکنا، باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: در مراسم افتتاحیه تصفیه خانه پاندای میهن که صبح امروز با حضور عیسی کلانتری، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران، کیومرث کلانتری مدیرکل محیط زیست استان تهران و چندی از فرمانداران و مدیران استان برگزار شد، مسئولان برگزاری برای پذیرایی از آجیل کیلویی ۲۰۰ هزار تومانی استفاده کردند.

پذیرایی با آجیل ۲۰۰ هزار تومانی در مراسم افتتاح یک تصفیه خانه + عکس

این در شرایطی است که بسیاری از دستگاه‌های اجرایی در انتهای سال با مشکلات بودجه‌ای روبرو شده‌اند. از طرفی با توجه به شرایط اقتصادی و افزایش قیمت خشکبار، بسیاری از هموطنان توانایی خرید آجیل را از دست داده‌اند.

پذیرایی با آجیل ۲۰۰ هزار تومانی در مراسم افتتاح یک تصفیه خانه + عکس

انتهای پیام

captcha