محمد دلکش، دبیر انجمن پیک امید در گفتوگو با ایکنا؛ به اجرای طرح امداد فرهنگی که از سوی معاونت فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اجرایی میشود اشاره و بیان کرد: این طرح با هدف گسترش کتابخوانی و توجه به خلاقیت کودکان و نوجوانان روستاهای کمتر برخوردار در حال اجرا است.
وی با بیان اینکه اولین اردوی این طرح با همکاری ادارهکل کانون پرورش فکری استان سیستان و بلوچستان در ۹ روستای زاهدان و زابل طی اسفندماه سال گذشته برگزار شد، گفت: در این اردو پنج هزار جلد کتاب و سه هزار عدد اسباببازی و وسیله کمک آموزشی که از محصولات کانون بودند، میان کودکان و نوجوانان توزیع شد.
دلکش ادامه داد: بیش از 40 مربی به صورت داوطلبانه در این اردو مشارکت کردند و به ارائه خدمات به کودکان و نوجوانان مناطق محروم پرداختند.
وی به فعالیت تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با نمایش آثار شاخص پویانمایی در اردوی امداد فرهنگی اشاره و بیان کرد: کار با دورریختنیها، پخش فیلم و انیمیشن، نمایش خلاق، اجرای سرود، ساخت کاردستی، نقاشی، سفالسازی، قصهگویی و کتابخوانی از جمله بخشهای اردوی امداد فرهنگی بود.
وی ایجاد کتابخانههای کوچک در روستاها را از دیگر اقدامات طرح امداد فرهنگی برشمرد و گفت: در این روستاها هیچ کتابخانهای وجود نداشت و پیک امید بانی ایجاد اولین کتابخانه در روستاهای زاهدان و زابل شد.
وی با بیان اینکه کاروان امداد فرهنگی(پیک امید) کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان طی روزهای گذشته وارد مناطق سیلزده استان گلستان نیز شده است، تصریح کرد: جمعی از مربیان و کارشناسان کانون صبح روز سوم فروردین در محل اسکان موقت خانوادههای آسیبدیده حاضر شدند و فعالیت فرهنگی و هنری خود را در این مناطق آغاز کردند.
وی ادامه داد: مربیان کتابخانههای سیار و کارشناسان فرهنگی داوطلب امدادگر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، فعالیتهای فرهنگی خود را در محل اسکان بیش از 600 خانوار سیلزده استان گلستان آغاز کردند.
دلکش با بیان اینکه بخش دوم طرح امداد فرهنگی طی سال 98 در استانهای کمتر برخوردار اجرایی میشود و این روند ادامه خواهد داشت، گفت: در اجرای این طرح نیاز به مشارکت دستگاههایی همچون حوزه هنری، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بهداریها و استانداریها داریم تا بتوانیم این راه را با کیفیت بهتری بپیماییم.
انتهای پیام