حجت الاسلام والمسلمین امیر لهراسبی، رئیس موزه ملی قرآن کریم در گفت و گو با ایکنا؛ به اهم فعالیتهای صورت گرفته طی سال ۹۷ در این موزه اشاره و بیان کرد: راه اندازی مرکز مستندنگاری نقطه عطفی در آرشیو موزه به شمار میآید که طی سال گذشته محقق شد.
وی با اشاره به مشکلات رطوبتی فضای موزه اظهار کرد: با توجه به وجود نسخههای خطی متعدد در موزه، فاز اول رطوبت زدایی در سال ۹۷ انجام شد و مرحله دوم نیز در سال جاری انجام میگیرد.
حجت الاسلام لهراسبی با بیان اینکه در سال گذشته، سه نمایشگاه از آثاری که تا کنون در موزه ملی قرآن به نمایش گذاشته نشده بودند برپا و برای اولین بار این آثار در معرض دید عموم قرار گرفت، گفت: موضوع ورود به موزه ملی قرآن همواره با دشواریهایی به لحاظ حفاظتی مواجه بود، اما در سال ۹۷ با رایزنیهای صورت گرفته، نگاههای متفاوت تری نسبت به موزه شکل گرفت و تردد عموم مردم نسبت به گذشته بسیار آسانتر شده است.
رئیس موزه ملی قرآن کریم که پیشترها از سازمان میراث فرهنگی بخاطر کم توجهی به این موزه گلایهمند بود از تغییر نگاهها و گسترش همکاری این سازمان در سال ۹۷ سخن گفت و افزود: از مجموعه توافقات صورت گرفته برای بهبود مشکلات این موزه، بخش قابل ملاحظهای محقق شده است و امیدواریم این همکاری در سال ۹۸ نیز ادامه یابد.
وی با بیان اینکه هنوز نتوانسته است ماشه مدیریتی موزه ملی قرآن کریم را به دست گیرد، تصریح کرد: تا زمانی که هزینه کردهای بودجه موزه به دست مدیر نباشد، نوعی سردرگمی در برنامه ریزی شکل میگیرد. مدیریت موزه به شکل هیئت امنایی از راهکارهایی است که در سال ۹۸ دنبال خواهیم کرد.
حجت الاسلام لهراسبی سال ۹۸ را به لحاظ محتوایی، سالی پربار برای موزه ملی قرآن ارزیابی و بیان کرد: در سال ۹۷ با دستگاههای مختلفی وارد مذاکره شدیم که خروجی توافقات صورت گرفته در سال ۹۸ عملیاتی میشود، از جمله اینکه با شهرداری تهران توافق کردیم که یکی از مقاصد تورهای تهران گردی، موزه ملی قرآن باشد.
وی به تلاشهای صورت گرفته برای نزدیکتر شدن به استانداردهای فیزیکی موزهای اشاره و اظهار کرد: در بعد آسانسور، نورپردازی و رطوبت زدایی در سال ۹۸ اقدامات جدی انجام میگیرد.
انتهای پیام