کد خبر: 3801144
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۱:۴۹

۲۵ میلیارد ریال به طرح‌های آسیب‌دیده کمیته امداد اختصاص یافت

گروه اجتماعی ــ مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۲۵ میلیارد ریال تسهیلات کارگشایی برای طرح‌های اشتغال‌زایی آسیب‌دیده در سیلاب‌های اخیر به بخش دیشموک کهگیلویه اختصاص یافته است.

25 میلیارد ریال به طرح‌های آسیب دیده کمیته امداد اختصاص یافت

به گزارش ایکنا از کهگیلویه و بویراحمد، به نقل از روابط عمومی کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد، قباد مبشری، مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد روز گذشته، 16 فروردین‌ماه در بازدید از مناطق سیل‌زده بخش دیشموک، اظهار کرد: این تسهیلات به‌صورت قرض‌الحسنه در کنار تسهیلات قبلی به مجریان طرح‌های اشتغالزا پرداخت می‌شود.
وی افزود: مجریان طرح‌های اشتغالزای آسیب‌دیده در سیلاب‌های اخیر یک سال از پرداخت اقساط هم معاف می‌شوند.
مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: در جریان سیل‌های اخیر، 600 بسته غذایی بین سیل‌زدگان استان به ارزش 2 میلیارد ریال توزیع شد.
مبشری بیان کرد: 70 پایگاه شهری در سطح شهر‌های استان آماده دریافت کمک‌های نقدی و غیرنقدی مردم به سیل‌زدگان است که تاکنون 800 میلیون ریال جمع‌آوری شده است.
وی اضافه کرد: برای ترمیم و ساخت مسکن مددجویان آسیب‌دیده ناشی از سیل کمک‌های موردی می‌شود.
مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه وبویراحمد از اختصاص کنتور و انشعاب رایگان آب آَشامیدنی سالم به مردم روستا‌های «پای پر و رود سمه» در بخش دیشموک نیز خبر داد.
انتهای پیام

captcha