
علیرضا عسگری، مدیرکل نظارت و اعتبار بخشی درمان وزارت بهداشت در گفتوگو با
ایکنا در رابطه با اطلاعیههای گوناگون نیاز به پزشک در مناطق سیلزده در فضای مجازی از طریق گروههای مختلف اظهار کرد: هر اتفاقی در هر شهر یا استانی رخ دهد مجموعه خدمات درمانی و بهداشتی آن زیر نظر دانشگاه علوم پزشکی آن استان پیگیری میشود لذا تنها اطلاعیههایی که از آن جانب آن دانشگاه و معاونت درمان آن صادر میشود اعتبار دارد.
وی افزود: دانشگاههای علوم پزشکی نیز هرگز از طریق کانالهای مجازی در تلگرام، واتساپ، اینستاگرام و توئیتر این کار را انجام نمیدهد و مسیر رسمیتری را طی میکند، از سوی دیگر برای هر استانی یک استان معین نیز وجود دارد و نیازهای دانشگاه علوم پزشکی مربوطه از طریق دانشگاه معین برطرف میشود، دانشگاههای معین برای خوزستان و لرستان نیز کاملا مشخص هستند و مرجع اعلام نیاز به آن دانشگاهها نیز صرفا معاونت درمان دانشگاههای علوم پزشکی هستند هر کسی غیر از این باشد باشد از سوی وزارت بهداشت مورد تأیید نیست.
عسگری بیان کرد: ممکن افراد گروههای خیریه برای جلب توجه اعلام نیاز به برای اعزام پزشک بکنند که البته اینها مورد تأیید وزارت بهداشت نیستند همانطور که گفته شد باید از طریق کانال معاونت درمان وزارت بهداشت باشد در غیر این صورت مدیریت درمان در نقاط حادثه دیده مختل میشود.
مدیرکل نظارت و اعتبار بخشی وزارت بهداشت همچنین در رابطه با تعطیلی یا از مدار خارج شدن برخی بیمارستانها و مراکز درمانی در استانهای سیل زده کشور نیز یادآور شد: علی رغم اینکه گفته شده است بیمارستان سینا در خوزستان تخلیه شده است این موضوع را تأیید نمیکنیم.
وی بیان کرد: هنوز بیمارستانی در مناطق سیل زده از مدار خدمت رسانی خارج نشده به فعالیتهای روزانه خود میپردازند. اگرچه ممکن است برخی اقدامات خود را کاهش دهد یا ترجیح دهند برخی خدمات را در بیمارستانهای دیگر انجام دهد؛ و بیمار را به بیمارستانهای دیگر ارجاع دهند که این یک روال عادی است و در همه جا هم وجود دارد.
انتهای پیام