کد خبر: 3807884
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۰:۴۱

محافل قرآنی ماه رمضان به‌صورت جامع برگزار شود

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ رئیس گروه قرآن و عترت ارشاد لرستان با بیان این‌که تلاش ما این است محافل قرآنی ویژه رمضان به‌صورت جامع برگزار شود و در کنار تلاوت به تفاسیر آیات نیز توجه شود، گفت: لازم است در این جلسات قرآنی روشنگری هم داشته باشیم.

ممنصور احمدی، رئیس گروه قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان، در گفت‌وگو با ایکنا از لرستان، با اشاره به تشکیل جلسه هماهنگی محافل انس با قرآن ‌کریم ویزه رمضان در لرستان، گفت: با توجه به همکاری خوبی که طی سال‌های گذشته بین ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، اوقاف و امور خیریه، تبلیغات اسلامی، آموزش و پرورش استان و سپاه حضرت ابوالفضل(ع) لرستان، ایجاد شده، تجربه خوبی بود.
وی افزود: هدف ما این است که این محافل قرآنی به‌صورت جامع برگزار شود و منحصر به تلاوت قرآن نباشد بلکه در کنار آن به تفاسیر آیات و به هجمه‌ای که در فضای مجازی به نظام وارد می‌کنند نیز توجه شود، ادامه داد: لازم است در این جلسات که مردم را دور هم جمع می‌کنیم یک روشنگری در کنار آن داشته باشیم.
احمدی اظهار کرد: در این محافل جمعیت بالایی از بانوان و آقایان جمع می‌شود لذا لازم است که در این محافل یک سخنران خوب داشته باشیم، چراکه این افراد سخنان سخنرانان را در جمع‌های خود بازگو می‌کنند و این خود می تواند در جامعه تأثیرگذار باشد.
رئیس گروه قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان بیان کرد: یعنی هم انس با قرآن باشد، هم ترجمه و مفاهیم و در این محافل به مدح و ثنا پرداخته شود، زمان‌بندی درستی انجام شود که هم مسابقه تبلیغی و ترویجی داشته باشیم و در کنار آن سخنرانی شیوا و شیرینی انجام شود.
وی گفت: ما می‌توانیم محافل انس با قرآن‌کریم را با محوریت مناطق سیل‌زده برگزار کنیم، در مناطق سیل‌زده مساجدی داریم که سالم هستند و می‌توانیم محافل را در این مناطق برگزار کنیم.

انتهای پیام

captcha