کد خبر: 3808390
تاریخ انتشار : ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۹
با تقدیر از برترین‌ها؛

جشنواره نخبگان قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزی خوزستان به پایان رسید/ معرفی ۷۶ نخبه

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ شانزدهمین جشنواره نخبگان قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزی استان خوزستان با معرفی برگزیدگان در دو بخش دختران و پسران به پایان رسید.

جشنواره نخبگان قرآن، عترت و نماز دانش آموزان خوزستان به پایان رسید

به گزارش ایکنا از خوزستان، مهدی رفیعی، معاون پرورشی اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان در آیین اختتامیه شانزدهمین جشنواره نخبگان قرآن، عترت و نماز دانش‌آموزی استان خوزستان که امروز، ۱۳ اردیبهشت‌ماه در رامهرمز برگزار شد، خطاب به دانش آموزان گفت: گرچه آمدید و در مسابقه شرکت کردید اما پیام این جشنواره خطاب به شما این است که جامعه ما یک جامعه اسلامی است و در یک جامعه اسلامی، قرآن باید در رأس امور باشد. 

وی با تأکید بر اینکه قرآن باید در افکار و رفتار ما جاری باشد، افزود: ان شاﺀالله شما ۷۰۰ نفر، ۷۰۰ عامل به قرآن باشید. اگر عامل به قرآن باشید حق قرآن را ادا کرده‌اید، عامل به قرآن بودن یعنی اندیشه و فکر ما قرآنی باشد؛ چشم ما قرآنی ببیند، گوش ما قرآنی بشنود و در نهایت آدم‌های جامعه ما قرآنی باشند.

همچنین علی بلاسم، رئیس اداره قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش استان خوزستان نیز ضمن تقدیر از همه دست اندرکاران برگزاری این مسابقات در سطح استان گفت: شاید کلمه‌ای را پیدا نکنم که در شأن زحمات آنها باشد؛ خیلی ها گمنامانه زحمت کشیدند و ما آنها را نمی بینیم. خداوند در آیه ۲۹ سوره رعد فرمود: «الَّذِینَ آمَنُواْ وَعَمِلُواْ الصَّالِحَاتِ طُوبَى لَهُمْ وَحُسْنُ مَآبٍ» کسانی که ایمان آوردند، ایمان خود را به فعلیت در آوردند، عمل صالح انجام دادند، قطعا عاقبت بخیر می شوند. 

وی ادامه داد: به فرموده قرآن سعی و تلاش اینها قطعا دیده خواهد شد و خداوند به بهترین شکل ممکن پاداش آنها را خواهد داد. 

بلاسم اظهار کرد: ۴۰۰ هزار دانش آموز در مرحله آموزشگاهی شرکت کردند، در مرحله دوم ۲۰۰ هزار نفر حضور یافتند. شش جشنواره در اسفندماه برگزار شد؛ مسابقات قطب یک به میزبانی الوار گرمسیری، قطب دو به میزبانی گتوند و قطب سه به میزبانی بندر امام با حضور ۴ هزار و ۵۰۰ دانش آموز دختر و پسر برگزار شد. از میان این برگزیدگان، ۶۷۰ دانش آموز به غیر از گروه های همخوانی به مرحله نخبگان راه پیدا کردند و در نهایت از این بین، ۷۶ نفر به مرحله کشوری اعزام می شوند.

انتهای پیام

captcha