کد خبر: 3808926
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۶

برگزاری محفل جزء‌خوانی «با قرآن در رمضان» در زاهدان

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی ـ مردمی سیستان و بلوچستان گفت: همزمان با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، محفل جزء‌خوانی «‌با قرآن در رمضان» هر روز در مسجد جامع زاهدان برگزار می‌شود.

برگزاری محفل جزء‌خوانی «با قرآن در رمضان» در زاهدان

سهیلا صفرزایی، مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی سیستان و بلوچستان در گفت‌وگو با ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، گفت: همزمان با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، محفل جزء‌خوانی «‌با قرآن در رمضان» هر روز در مسجد جامع زاهدان برگزار می‌شود.
وی با اشاره به اینکه هماهنگی‌های لازم با صدا و سیمای استان به‌منظور پخش زنده این مراسم معنوی انجام شده است، اظهار کرد: برخی افراد توانایی حضور در این محفل نورانی را ندارند؛ لذا برای آنکه کسی محروم نشود، این امکان از طریق صدا و سیما فراهم شده تا درون منزل هم به‌صورت زنده محفل جزء‌خوانی قرآن کریم را دنبال کنند.
مدیرعامل اتحادیه مؤسسات قرآنی مردمی سیستان و بلوچستان افزود: در این محفل معنوی از قاریان ممتاز کشوری و استانی جهت قرائت آیات وحی دعوت به‌عمل آمده است و هر روز، یک جزء از قرآن تلاوت می‌شود.
صفرزایی با بیان اینکه این محفل معنوی هر روز بعد از نماز جماعت ظهر و عصر برگزار می‌شود، گفت: اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، دبیرخانه کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد، صدا و سیما و انجمن قرآن و نهج‌البلاغه زاهدان در اجرای این مراسم همکاری دارند.

انتهای پیام

captcha