گروه اجتماعی ــ رئیس مجمع خیرین مدرسهساز استان اردبیل با اعلام رضایت از احداث مدارس خیرساز در استان گفت: خیران مدرسهساز اردبیل تاکنون ۳۸۰ مدرسه در سطح استان احداث کردهاند.
جواد قرآننویس، رئیس مجمع خیرین مدرسهساز استان اردبیل در گفتوگو با ایکنا از اردبیل، با اعلام اینکه تاکنون ۳۸۰ مدرسه توسط خیران مدرسهساز استان اردبیل احداث شده است افزود: این تعداد در قالب یک هزار و ۵۹۰ کلاس درس احداث و تحویل آموزش و پرورش استان اردبیل شده است.
وی با اشاره به اهمیت احداث و ایجاد فضاهای آموزش عمومی افزود: افزایش سرانه آموزشی در یک استان و منطقه طبیعتاً ثبت سبب افزایش دانش و سواد خواهد بود.
وی با بیان اینکه اگر سواد یک مملکت افزایش یابد منجر به افزایش اقتصادی نیز میشود، افزود: تولید ثروت در سایه رونق اصولی علم اتفاق میافتد.
قرآننویس با بیان اینکه خوشبختانه استان اردبیل خیرانی را در خود جای داده است که همواره در کارهای خیرخواهانه و خداپسندانه پیشگام بوده و سعی بر این داشتند تا نام استان را در ردیف استانهای با سرانه آموزشی بالا قرار دهند، افزود: این مهم سبب فقر و مباهات بوده و شایسته تقدیر است.
رئیس مجمع خیرین مدرسهساز استان اردبیل در پایان از برگزاری جشنواره خیرین مدرسهساز اردبیل در سیام خردادماه امسال خبر داد و گفت: جشنواره خیرین مدرسهساز در شهرستانهای استان اردبیل برگزار شده است.
انتهای پیام