
سیدسلیم غفوری، مدیر شبکه مستند، در گفتوگو با خبرنگار ایکنا با بیان اینکه پرداختن به موضوعات قرآنی در شبکه مستند دشوارتر از دیگر شبکههاست، اظهار کرد: در شبکه مستند فقط با انتخاب موضوعات بکر و جالب میتوانیم تماشاگر را جذب کنیم. این اتفاق علاوه بر مزایایی که دارد، کمی هم سبب محدودیت در زمینه تولید محتوا میشود و در چنین شرایطی فقط با تولید آثار ویژه و با کیفیت میتوانیم تماشاگر را علاقهمند نگه داریم.
وی افزود: در دیگر شبکههای رسانهای این امکان فراهم است تا با آثار نمایشی مخاطبان را به دیدن برنامه تشویق کرد، اما این امکان در شبکه مستند فراهم نیست. به هرحال میکوشیم تا در حوزه آثار دینی و قرآنی عملکرد ویژهای داشته باشیم تا رضایت مخاطبان جلب شود. مخصوصاً در ایامی همچون ماه مبارک رمضان تلاش میکنیم که برنامههای ویژهای را در این شبکه تولید کنیم تا مخاطبان بتوانند اوقات خوب و آموزندهای را در ماه مبارک داشته باشند.
این مدیر رسانهای تصریح کرد: در ایام ماه مبارک مجموعه مستندی با عنوان «نور» روی آنتن این شبکه میرود که در آن سبک زندگی قرآنی تبیین میشود که کارگردانی این اثر را مهدی فارسی و تهیهکنندگی آن را محمدعلی فارسی برعهده دارد. در این برنامه ۳۰ موضوع انتخاب شده که هر شب موضوع تازهای در آن مطرح میشود. گوناگونی این مفاهیم سبب تنوع در موضوعات شده و بر جذابیتهای این برنامه افزوده است.
غفوری با تأکید بر اینکه آموزههای قرآنی در این اثر اشاره به اخلاقیات دارند، تأکید کرد: حضرت رسول(ص) میفرمایند: «إِنَّمَا بُعِثْتُ لِأُتَمِّمَ مَکَارِمَ الْأَخْلَاقِ» به راستی که من مبعوث شدم تا شرافتهای اخلاقی را کامل و تمام کنم. با توجه به این مهم، اخلاقیات محور اصلی این برنامه است و البته شرایط جامعه در حال حاضر به گونهای است که ترویج و تبیین مصادیق اخلاقی یکی از نیازهای ضروری آن است، زیرا اگر اخلاق قرآنی در جامعه رواج یابد، بسیاری از معضلات و ناهنجاریها از اجتماع رخت برمیبندد.
وی در پایان تأکید کرد: برنامههای دیگری هم در این شبکه تولید میشود که مباحث قرآنی هدف اصلی آنهاست. برای مثال آثار پرتره فراوانی با مباحث قرآنی تولید شده است و تبیین زندگی علما میتواند یکی از راههای ترویج مؤلفههای قرآنی باشد.
انتهای پیام