کد خبر: 3811887
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۰

اجرای طرح «ستاره‌سازان قرآنی» در ماهشهر

گروه فعالیت‌های قرآنی ــ مدیر مؤسسه قرآنی خاتم‌الانبیاء(ص) ماهشهر از اجرای طرح ستاره‌سازان قرآن کریم با هدف شناسایی نوجوانان مستعد قرآنی خبر داد.

اجرای طرح ستاره‌سازان قرآنی در ماهشهر

حسن حلافیان، مدیر مؤسسه قرآنی خاتم‌الانبیاء(ص) ماهشهر در گفت‌وگو با ایکنا از خوزستان گفت: مسابقه قرآن کریم ویژه قرآن‌آموزان این مؤسسه در رشته‌های حفظ جزء سی و روانخوانی قرآن ویژه افراد 7 تا 9 سال، حفظ جزء سی و حفظ جزء یک قرآن ویژه افراد 9 و 10 سال، بانوان بالای 11 سال در رشته حفظ جزء یک تا جزء سه قرآن کریم، روانخوانی سوره‌های طه، کهف و اسراء ویژه بانوان بزرگسال 2 خردادماه برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه ختم روزانه قرآن کریم، بیان احکام شرعی، تفسیر سوره احزاب ویژه بانوان بزرگسال، از دیگر برنامه‌های موسسه است، افزود: طرح ستاره‌سازان قرآن کریم با هدف شناسایی دختران و پسران 11 تا 16 سال در مدارس، مساجد و جلسات قرآن که در زمینه حفظ و قرائت قرآن فعالیت دارند، اجرا خواهد شد.

حلافیان گفت: بعد از شناسایی این افراد، برای آنها برنامه‌ریزی بلند و کوتاه‌مدت صورت می‌گیرد تا بعد از آموزش به عنوان نماینده‌های ماهشهر در مسابقات استانی و کشوری شرکت کنند.

انتهای پیام

captcha