کد خبر: 3815086
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۵۷

هوای گرم تا پایان هفته در آسمان ایلام مستقر است

گروه اجتماعی - کارشناس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی ایلام گفت: هوای گرم تا پایان هفته جاری در آسمان استان پایدار است.

هوای گرم تا پایان هفته در آسمان ایلام مستقر است
به گزارش ایکنا از ایلام به نقل از روابط عمومی هواشناسی ایلام، احسان احمدی نژاد، کارشناس پیش‌بینی اداره کل هواشناسی ایلام امروز ششم خرداد ماه اظهار کرد: دمای هوا کنونی استان ایلام نسبت به اواسط هفته گذشته 6 تا هفت درجه سانتیگراد افزایش یافته است.
وی افزود: با استقرار هوای گرم در آسمان استان ایلام دما در مناطق سردسیر و معتدل 35 تا 36 درجه سانتیگراد و در نقاط گرمسیر هم بین 45 تا 46 درجه سانتیگراد افزایش دارد.
احمدی نژاد یادآور شد: بر اساس بررسی نقشه‌های جوی هوای استان ایلام در پایان هفته جاری نسبت به اوایل هفته به تدریج افزایش دما خواهد داشت.
وی وزش باد شدید، احتمال پدیده گرد و غبار در نوار مرزی، بارش پراکنده و رگباری باران به صورت نقطه‌ای و مقطعی تا روز چهارشنبه را از دیگر پدیده‌های جوی استان ایلام در هفته جاری بیان کرد.
انتهای پیام
captcha