کد خبر: 3815313
تاریخ انتشار : ۰۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۹

«نفوذی» تعطیل شد

گروه هنر ــ به دلیل مشکلات مالی و نرسیدن بودجه تولیدی، تصویربرداری سریال «نفوذی» تعطیل شد.

به گزراش ایکنا، تصویربرداری سریال «نفوذی» به کارگردانی جواد شمقدری به دلیل مسائل مالی تعطیل شد. این سریال که جزء پروژه‌های الف سیماست روایت‌گر اشغال لانه جاسوسی است.
بنا به این گزارش، طبق مذاکراتی که محسن علی‌اکبری، تهیه‌کننده این سریال با مسئولان تلویزیون داشته، قرار است تصویربرداری این کار بعد از ماه مبارک آغاز شود، اما این‌که آیا این اتفاق رخ خواهد داد، هنوز به طور مشخص، قطعی نشده است. در این سریال؛ احمد نجفی، رحیم نوروزی، حمید گودرزی، علی‌رام نورایی، جلیل فرجاد، صالح میرزا آقایی، شهره لرستانی، زهرا سعیدی، کاوه سماک باشی، امیر محمد زند، سعید احمدی و... نقش آفرینی کرده‌اند.
داستان این سریال از ۲۲ بهمن سال ۵۷ آغاز شده و تا ۱۳ آبان ۵۸ ادامه پیدا می‌کند. این فیلم با پرداختن به واقعیات شرایطی را به وجود می‌آورد تا بیننده خود به این نتیجه رسد که مکان اشغال شده، سفارت خانه نبوده، بلکه محلی برای براندازی انقلاب اسلامی بوده است. در این کار به هیچ وجه سعی نکردیم نگاهی جهت دار به موضوع داشته باشیم، چون باور ما این است که اگر واقعیت را تعریف کنیم مردم خود به حقیقت ماجرا پی خواهند برد.
عوامل این سریال عبارتند از؛ عبارتند از؛ تیم کارگردانی: روح انگیز شمس، حمید رضا همتی، امیرحسین مدرس، جمشید خندان و مجتبی دربندی؛ گروه تولید: سعید کشاورز، اصغر جبارچور، علی علی اکبری، حسین بنی اسد و محسن هنرور؛ مونیتور: مهدی اسدی؛ جلوه‌های ویزه کامپیوتری: امیر زرین؛ مدیر صدا: بابک اخوان؛ مجری دکور: داود علی اکبری؛ عکاس و فیلمبردار پشت صحنه: مهدی نبی‌زاده.
انتهای پیام
captcha