کد خبر: 3815587
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۲۸
حجت‌الاسلام منتجب‌نیا:

تهدیدهای آمریکا علیه ایران و اسلام روز قدس را خاص‌تر از همیشه می‌کند

گروه سیاسی ــ فعال سیاسی باسابقه با اشاره به نقش حضور گسترده امت اسلامی در راهپیمایی روز قدس در افزایش دلگرمی جبهه مقاومت و ملت مظلوم فلسطین، گفت: تهدیدها و تحریم‌های آمریکا علیه ایران برای خوشامد اسرائیل، تلاش آمریکا برای پیشبرد طرح معامله قرن و بازی برخی کشورهای به ظاهر اسلامی در پازل صهیونیست‌ها باعث تفاوت روز قدس امسال در مقایسه با سال‌های قبل شده و لازم است ملت ایران امسال نگاه خاص‌تری به این روز داشته باشد.

حجت‌الاسلام و المسلمین رسول منتجب‌نیا، کارشناس و فعال سیاسی اصلاح‌طلب، در گفت‌وگو با ایکنا درباره اهمیت روز قدس امسال و پیام حضور گسترده مردم در راهپیمایی این روز گفت: روز جهانی قدس، که به ابتکار امام(ره) به عنوان آخرین جمعه ماه مبارک رمضان نامگذاری شد، تا نابودی کامل صهیونیسم جهانی از اهمیت بسزایی برخوردار است و مسلمانان و ملت ایران باید توجه خاص‌تری به آن داشته باشند.

اهمیت منطقه‌ای و داخلی راهپیمایی روز جهانی قدس امسال

وی ادامه داد: راهپیمایی روز قدس امسال هم به لحاظ منطقه‌ای و هم به لحظ داخلی اهمیت فراوانی دارد، زیرا امروز هم جهان اسلام و هم کشورمان مورد تهدید و تعرض دشمنان قرار گرفته است. امروز ایران اسلامی مورد هجمه تهدیدها و تحریم‌های آمریکا برای خوشامد اسرائیل قرار گرفته است و رژیم صهیونیستی پشت سر فشارها و تحریم‌های آمریکا علیه ایران قرار دارد.

منتجب‌نیا اظهار کرد: از طرفی قبله اول مسلمین مورد تعرض آمریکا و رژیم صهیونیستی قرار گرفته و همچنین ترامپ با طرح معامله قرن و اعلام قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی، مسلمانان فلسطینی را برای انجام امور عبادی در بیت‌المقدس با مشکلات فراوانی مواجه کرده است.

کشورهای به ظاهر اسلامی در پازل دشمن بازی می‌کنند

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب بیان کرد: همچنین کشورهای به ظاهر اسلامی نیز امروز کاملاً در پازل دشمنان اسلام بازی می‌کنند و فریب اسرائیل و آمریکا را خورده‌اند و در حال برگزاری نشست‌هایی در بحرین و عربستان هستند که خروجی آنها به نفع آمریکا و رژیم صهیونیستی است.

وی یادآور شد: همه این موارد ایجاب می‌کند که ملت ایران امسال به روز جهانی قدس نگاه خاص‌تری داشته باشد و همه تلاش کنند که در آخرین جمعه ماه رمضان برای قبولی اعمال عبادی‌شان در صحنه برائت از دشمنان حضور گسترده و باشکوهی را به هم رسانند و فریادهای ضد آمریکایی و ضد صهیونیستی را به گوش جهانیان برسانند و موجب دلگرمی و امیدواری مردم مظلوم فلسطین، محور مقاومت و همه مظلومان جهان شوند.

منتجب‌نیا در پایان تأکید کرد: امیدواریم روز جهانی قدس امسال فوق‌ا‌لعاده‌ برگزار شود و جمعیت بیشتری در آن شرکت کنند تا دشمنان به ویژه آمریکایی‌ها و ترامپ پیام ملت ایران و امت اسلامی را در مورد موضوع فلسطین به خوبی دریافت کنند و بدانند طرح‌هایی مانند معامله قرن راه به جایی نخواهد برد.

captcha