کد خبر: 3817475
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۴۵
امام جمعه کن:

مقام معظم رهبری با درایت کشتی انقلاب را در عرصه داخلی و بین‌المللی به پیش برده‌اند

گروه سیاسی ــ حجت‌الاسلام صدر در خطبه دوم نماز جمعه بخش کن تصریح کرد: سی امین سال انتخاب مقام معظم رهبری را به ایشان و ملت بزرگ ایران تبریک می‌گویم و در این ۳۰ سال مقام معظم رهبری با درایت هرچه تمام‌تر کشتی انقلاب را در عرصه داخلی و بین‌المللی به پیش برده‌اند.

به گزارش ایکنا؛ نماز عبادی سیاسی جمعه ۱۷خرداد غرب تهران به امامت حجت‌الاسلام والمسلمین صدر و با حضور امت حزب الله و خداجوی غرب تهران در حسینیه سرآسیاب کن برگزار شد.
حجت‌الاسلام صدر در خطبه اول گفت: وظیفه مؤمنین بعداز ماه مبارک رمضان ۳ نکته اساسی مراقبت، حفاظت و بهره‌برداری است.
وی افزود: مراقبت از پاکی که به واسطه عمل به وظایف بدست می‌آید و در مرحله حفاظت از دستاوردهای ماه مبارک رمضان نور ایمان و تقوای الهی است.
صدر در ادامه تصریح کرد: درقران خدا می‌فرماید نتیجه روزه تقوای الهی است و تقوی آثارفراوانی داشته که یکی از آن آثار تشخیص حق از باطل است که تاریخ از صدر اسلام تا کنون شاهد این مدعا است.
وی در پایان خطبه اول گفت: در مرحله سوم بهره‌برداری از خانه لیله القدر و مقدراتی است که در کتاب سال ما آمده و امضا شده است و باید مواظبت و مراقبت نموده و راه آن استمرار کارهای ثواب و پرهیز از گناه است.
امام جمعه کن در ابتدای خطبه دوم گفت: سی امین سال انتخاب مقام معظم رهبری را به ایشان و ملت بزرگ ایران تبریک می‌گویم و در این ۳۰ سال مقام معظم رهبری با درایت هرچه تمام‌تر کشتی انقلاب را در عرصه داخلی و بین‌المللی به پیش برده‌اند.
حجت‌الاسلام صدرافزود: جای تأسف و تأثر داشته که گاهی شخصیت‌های بین‌المللی در خارج بهتر از بعضی از دولتمردان ما در داخل ایشان را شناخته‌اند.
وی خاطرنشان کرد: کوفی عنان می‌گوید من با شخصیت‌های بزرگی همچون ژاک شیراک و هلموت کل دیدار داشته و به شدت تحت تاثیر قرار گرفتم ولی در ملاقات با رهبر جمهوری اسلامی آقای خامنه‌ای احساس کردم هنوز کسی مثل ایشان را ندیده‌ام.
وی در پایان گفت: ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه می‌گوید من مطالعات زیادی درباره مسیح داشته‌ام و درملاقات با رهبر جمهوری اسلامی آقای خامنه‌ای تمام ویژگی‌هایی که درباره مسیح خوانده بودم در ایشان دیدم و برایم متجلی گردید.پ

انتهای پیام

captcha