کد خبر: 3818845
تاریخ انتشار : ۲۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۶
در قالب طرح حامی؛

۴۶ مدرسه لرستان خواهرخوانده شدند

گروه اجتماعی ــ مشاور مدیرکل آموزش و پرورش لرستان در امور بانوان با اشاره به اجرای طرح «حامی» در ۴۶ مدرسه لرستان، گفت: طرح حامی در راستای مدرسه‌محوری و گسترش عدالت آموزشی و تربیتی و کاهش محرومیت و افزایش مشارکت‌های مردمی اجرا می‎شود.

اجرای طرح حامی در 46 مدرسه استان لرستانبه گزارش ایکنا از لرستان، فریبا گله‎دار، مشاور مدیرکل آموزش و پرورش لرستان در امور زنان و دختران امروز، بیست و دوم خرداد در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه طرح حامی، بین مدارس ناحیه یک شهرستان خرم‌آباد، اظهار کرد: این تفاهم‌نامه بین مدارس برخوردار با مدارس کمتر برخوردار بسته شده و 46 آموزشگاه به‌صورت دو به دو در این طرح مشارکت می‌کنند.

وی افزود: طرح حامی در راستای مدرسه‌محوری و گسترش عدالت آموزشی و تربیتی و کاهش محرومیت و افزایش مشارکت‌های مردمی، بین مدارس مختلف استان لرستان برگزار می‌شود.

مشاور مدیر کل آموزش و پرورش لرستان در امور زنان و دختران اضافه کرد: با اجرای طرح ملی حامی، 46 مدرسه استان لرستان به‌صورت آزمایشی خواهرخوانده شدند.

انتهای پیام

captcha