ابتلا به آفت روزمرگی؛ دلیل ناکامی احزاب در جذب و پرورش نیروهای جوان
کد خبر: 3820870
تاریخ انتشار : ۳۱ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۰:۴۴
حجت‌الاسلام اکرمی بیان کرد:

ابتلا به آفت روزمرگی؛ دلیل ناکامی احزاب در جذب و پرورش نیروهای جوان

گروه سیاسی ــ عضو جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه احزاب به دلیل دچار شدن به آفت روزمرگی کمتر به دنبال برنامه‌ریزی، ارائه راهکار و تربیت نیرو هستند، گفت: به همین دلیل جوانان نیز رغبت چندانی به حضور در چنین احزاب و تشکل‌های سیاسی که نسبت به مسائل مهم جامعه طرح و ایده‌ای ندارند و نمی‌توانند از ظرفیت جوانان استفاده کنند، پیدا نمی‌کنند.

ابتلا به آفت روزمرگی؛ دلیل اصلی ناکامی احزاب در جذب و پرورش نیروهای جوانحجت‌الاسلام و المسلمین سیدرضا اکرمی، عضو جامعه روحانیت مبارز، در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا درباره دلایل ضعف احزاب و تشکل‌های سیاسی در تربیت و پرورش نیروهای جوان برای حضور در عرصه‌های مدیریتی و اجرایی گفت: پس از پیروزی انقلاب اسلامی و طی این چهل سال متأسفانه به دلیل مشکلات اقتصادی، جنگ هشت ساله، توطئه‌ها و تحریم‌های‌ امریکا بیشتر گرفتار امور روزمره شده‌ایم و امروز با هر کسی صحبت می‌کنیم نگران اقتصاد، بیکاری، تورم و معضلات و آسیب‌های اجتماعی است و کمتر به مسائل کلان و زیربنایی توجه می‌شود.

فعالیت احزاب در کشور فصلی است

وی اظهار کرد: جریان‌های سیاسی نیز به مانند سایر اقشار و گروه‌های اجتماعی از این قاعده مستثنی نیستند و به دلیل دچار شدن به آفت روزمرگی، کمتر به دنبال برنامه‌ریزی، توجه به آینده، ارائه راهکار و تربیت نیرو هستند.

حجت‌الاسلام اکرمی بیان کرد: البته مشکل اساسی این است که در کشورمان احزاب سیاسی قوی که روزانه، هفتگی و ماهانه فعالیت کنند و درباره مسائل و مشکلات مختلف کشور نظر داده و راه حل ارائه دهند نداریم و فعالیت احزاب کاملا فصلی شده و تنها در فصل انتخابات مجلس، شوراها و ریاست جمهوری، قدری گرد و خاک می‌کنند و بعد از پایان انتخابات دوباره به خواب می‌روند.

نداشتن ایده و برنامه؛ عامل بی‌رغبتی جوانان نسبت به فعالیت حزبی و تشکلی

عضو جامعه روحانیت مبارز تأکید کرد: حتی به جرئت می‌توانم بگویم در کشور حداقل 3 تا 5 حزب وجود ندارد که در جلسات‌شان برنامه و طرح خود را درباره مشکلات ارزی، تورم، رکود، بیکاری، تحریم، مفاسد اقتصادی و ... بیان کنند و به مسئولان ارئه دهند و لذا جوانان نیز رغبت چندانی به حضور در چنین احزاب و تشکل‌های سیاسی که نسبت به مسائل مهم جامعه طرح و ایده‌ای ندارند و نمی‌توانند از ظرفیت جوانان استفاده کنند، پیدا نمی‌کنند.

حجت‌الاسلام اکرمی یادآور شد: برای نمونه رهبر معظم انقلاب امسال را رونق تولید نامگذاری کردند، سؤال این است احزاب و تشکل‌های سیاسی در کنار سایر اقشار و نهادها، آیا طرح، برنامه‌ و راهکاری برای رونق پیدا کردن تولید داخلی، جهت دادن به سرمایه‌های سرگردان و حمایت از کالای ایرانی ارائه دادند؟ متأسفانه همه مسائل مهم در سطح شعار باقی می‌ماند و به عرصه عمل نمی‌رسد و جریان‌های سیاسی نیز بیشتر منتقد و بیان کننده مشکلات هستند و کمتر راه حل ارائه می‌دهند.

بها دادن به جوانان باید ازخانواده آغاز شود

عضو جامعه روحانیت مبارز با تأکید بر اینکه بها دادن به جوانان و اجازه بروز و ظهور استعداد آنها باید از خانواده کلید بخورد، گفت: پس از خانواده نیز نظام آموزشی و دانشگاهی ما باید جوانان را به منزله یک فرصت نگاه کند تا جوانان در حوزه‌های مورد علاقه خود از جمله حوزه سیاسی اعتماد به نفس و مهارت لازم را به دست بیاورند تا در صورت تمایل به سمت فعالیت در احزاب و تشکل‌های سیاسی برای کسب مهارت و تجربه بیشتر سوق پیدا کنند.

حجت‌الاسلام اکرمی در پایان ابراز کرد: البته همانطور که ذکر شد این مستلزم آن است که احزاب کشور نیز از حالت روزمرگی و فعالیت فصلی خارج شده و به مانند یک نهاد فعال در طول سال عمل کنند تا بتوانند جوانان را به سمت خود جذب کنند.

انتهای پیام

captcha