کد خبر: 3823913
تاریخ انتشار : ۱۱ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۸

نگاهی به فاشیسم آموزشی و آینده اسرائیل

گروه هنر ــ برنامه این هفته «داخل اسرائیل» (Israel Inside) به بررسی فاشیسم در سیستم آموزشی رژیم اسرائیل می‌پردازد.

به گزارش ایکنا، این برنامه به تهیه‌کنندگی حسین الشیماری، با نگاهی به سیستم آموزشی در اسرائیل و تمرکز بیش از حد این سیستم بر مفاهیمی همچون کشور، ملت، سرزمین مادری، امنیت و ... به واکاوی دلایل افزایش بودجه آموزشی اسرائیل در طی سال‌های اخیر خواهد پرداخت.
تأکید بیش از حد معلمان بر آنچه گذشته اسرائیل خوانده می‌شود، در سیستم آموزشی این رژیم، پرداختن به دیدگاه‌های فاشیستی مانند صهیونیسم و ملی‌گرایی در این سیستم و تأثیر این شیوه از آموزش بر آینده کودکان و نوجوانان اسرائیلی نیز از جمله محور‌های مورد بررسی در این برنامه است.
«داخل اسرائیل» چهارشنبه ۱۲ تیر ماه ساعت ۲۰:۰۰ به مدت ۲۵ دقیقه از این شبکه پخش خواهد شد. زمان تکرار این برنامه پنجشنبه ساعت ۱۵:۰۰، جمعه ساعت ۱۹:۰۰، دوشنبه ساعت ۱۸:۲۰ و سه شنبه ساعت ۲۱:۰۰ خواهد بود.
انتهای پیام
captcha