کد خبر: 3824638
تاریخ انتشار : ۱۵ تير ۱۳۹۸ - ۰۸:۱۱

برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره عکس «از چشم دختران ببینیم»

برگزاری مراسم اختتامیه جشنواره عکس «از چشم دختران ببینیم» گروه فرهنگی ــ مراسم اختتامیه نخستین جشنواره عکس «از چشم دختران ببینیم» شامگاه جمعه، ۱۴ تیر با حضور شهردار و جمعی از مدیران و هنرمندان شهرستان رفسنجان با معرفی برگزیدگان برگزار شد.

به گزارش ایکنا از کرمان، محمدرضا عظیمی‌زاده، شهردار رفسنجان 14 تیرماه در مراسم اختتامیه نخستین جشنواره عکس «از چشم دختران ببینیم»، ضمن تشکر از همراهی بانوان و دختران در نخستین جشنواره و نمایشگاه عکس گفت: ایده برپایی جشنواره در گروه اندیشه‌ورز بانوان شهرداری مطرح و به‌همت حوزه فرهنگی اجتماعی، فرهنگسرای رسانه و روابط عمومی به اجرا درآمد.
وی با اشاره به اینکه یکی از دغدغه‌های شورای اسلامی شهر رفسنجان در دوره پنجم انجام کارهای نفیس و فاخر فرهنگی است، افزود: مباحث فرهنگی بسیار ارزشمند بوده و باید هم‌راستا با پروژه‌های زیربنایی و عمرانی و همسو با توسعه زیرساختی و روبنایی شهر باشد.
شهردار رفسنجان بیان کرد: هدف از انجام برنامه‌های فرهنگی ارتقای جایگاه فرهنگی شهر و بازآفرینی اصالت گذشته شهر است برگزاری این قبیل رویدادها مشق همراهی و همدلی و مشق دغدغه داشتن برای شهر است.
وی ضمن ارج نهادن به تلاش تمام برگزارکنندگان مراسم افزود: امیدوارم روز به روز به تعداد و کیفیت این قبیل برنامه‌ها افزوده شود و حضور اقشار مختلف شهروندان رفسنجانی را شاهد باشیم.
بهناز شریفی دبیر جشنواره عکس از چشم دختران ببینیم نیز با بیان اینکه جشنواره عکس «از چشم دختران ببینیم» فضایی منحصربه‌فرد و ویژه برای تمام بانوان و دختران علاقه‌مند بوده است، گفت: هدف از برگزاری جشنواره، کشف استعدادهای عکاسی و ایجاد شور و نشاط و پویایی میان بانوان و دختران بود.
وی با اشاره به استقبال گسترده بانوان و دختران سراسر کشور از نخستین جشنواره عکس، افزود: نزدیک به ۷۰۰ اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال شد که از میان آن‌ها ۳۵ اثر برگزیده و به نمایشگاه راه یافت.
دبیر جشنواره عکس از چشم دختران ببینیم با اشاره به اینکه نخستین جشنواره عکس «از چشم دختران ببینیم» میزبان عکاسانی از شهرهای کرمان، سیرجان، انار، گرگان، مشهد، تهران، شیروان، شیراز و ... بوده است، بیان کرد: خوشحالیم که زمینه مناسبی برای حضور متقاضیانی از سراسر ایران فراهم شد.
وی در ادامه با اشاره به راه‌اندازی دبیرخانه دائمی جشنواره در فرهنگسرای رسانه، از مساعدت و همکاری ادارات، نهادها و مراکز فرهنگی و هنری در برگزاری جشنواره تشکر کرد و افزود: به‌طور ویژه از شهردار، مدیر فرهنگی اجتماعی و روابط عمومی شهرداری، اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و انجمن سینمای جوانان قدردانی می‌کنم.
انتهای پیام

captcha