کد خبر: 3830202
تاریخ انتشار : ۰۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۱

انتقال فرهنگ ایثار و شهادت؛ ضامن ایستادگی نسل جوان ‌مقابل دشمنان ‌

گروه اجتماعی ــ مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در ناحیه بسیج دانشجویی گفت: هدف از اعزام راهیان نور آشنایی دانشجویان با مفاهیم هشت سال دفاع مقدس از نزدیک است، بنابراین با تزریق این فرهنگ به نسل جوان و دانشجویان کشورمان ‌مقابل دشمنان بیمه می‌شوند.

با انتقال فرهنگ ایثار و شهادت، کشور در مقابل تهیدات دشمن بیمه می‌شودبه گزارش ایکنا از اردبیل، حجت‌الاسلام عزیزالله عابدی، مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه در ناحیه بسیج دانشجویی، صبح امروز، پنجم مردادماه در حاشیه اعزام دانشجویان آقا ‌به مناطق عملیاتی شمالغرب کشور اظهار کرد: هدف از این اعزام بازدید از مناطق عملیاتی جنگی در هشت سال دفاع مقدس در جنوب کشور بوده تا دانشجویان با مفاهیم هشت سال دفاع مقدس از نزدیک آشنا شوند بنابراین با تزریق این فرهنگ به نسل جوان و دانشجویان کشورمان در مقابل دشمنان بیمه خواهد شد.

وی با بیان اینکه، این اردو‌ها فرصت مغتنمی است تا جوانان بتوانند با شهدا ارتباط برقرار کنند، افزود: هر وجب از مناطق عملیاتی با خون شهدای والامقام که از همه وجودشان برای دافع از ارزش‌های اسلام و انقلاب گذشتند، آبیاری شده لذا زائران ‌از دعا و توسل در مزار و یادمان‌های شهدا غافل نشوند.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در ناحیه بسیج دانشجویی در ادامه سخنان خود به بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی نیز اشاره کرد و گفت: اهمیت برگزاریاردو‌های راهیان نور در تبیین بیانیه گام دوم بین جوانان بیش از بیش آشکار می‌شود چراکه خطابه اصلی بیانیه گام دوم انقلاب جوانان هستند و در راهیان نور نیز جوانان فرهیخته جهت آشنایی با فرهنگ ایثار و شهادت و بهره مندی از روحیه جهاد و ایثار و شهادت طلبی حضور دارند.

‌عابدی اظهار کرد: المان‌های شهدا مکانی هستند که شهدای ما با حماسه‌های خود سرود زیبا ایران و ایرانی را سر دادند و کماکان این نوای دلنشین اقتدار به گوش‌ها می‌رسد.

انتهای پیام

captcha