کد خبر: 3831914
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۱

رونق برنامه‌های فرهنگی قرآنی مساجد و بسیج محلات در املش

کانون خبرنگاران نبأ ــ تعداد کل کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد در شهر، روستا و ییلاقات املش 32 کانون با بیش از 960 عضو است که در آن به فعالیت‌های قرآنی، مذهبی، اردویی، ورزشی، احکام و نماز مشغول بوده و در همین راستا در کنار کانون‌ها بسیج محلات نیز به فعالیت گسترده در مساجد می‌پردازند.

سیدعباس موسوی، رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان املش در گفت‌وگو با کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ برنامه‌های فرهنگی، هنری و قرآنی اداره ارشاد اسلامی شهرستان املش را تشریح کرد.
سیدعباس موسوی گفت: تابستان جاری در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب به سال رونق تولید نامگذاری شد و در راستای اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برنامه‌های متعددی برای اوقات فراغت در سطح شهرستان در حال اجرا است.

وی افزود: تعداد کل کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد در شهر، روستا و ییلاقات 32 کانون است که حدوداً بیش از 960 نفر در آن به فعالیت‌های قرآنی، مذهبی، اردویی، ورزشی، احکام و نماز مشغول هستند و در همین راستا در کنار کانون‌ها بسیج محلات به فعالیت گسترده در مساجد می‌پردازند.

در مجموع بیش از 1600 نفر از شهروندان، جوانان و نوجوانان از برنامه‌های 43 پایگاه اوقات فراغت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان املش استفاده می‌کنند


موسوی طی گزارشی از آمار مراکز فرهنگی و هنری شهرستان املش اعلام کرد: آموزشگاه‌های آزاد هنری شامل یک آموزشگاه نقاشی با بیش از 200 هنرجو،  یک آموزشگاه خوشنویسی با 50 هنرجو و یک آموزشگاه موسیقی سنتی با 20 هنرجو است. همچنین تعداد انجمن‌های ادبی و هنری شامل انجمن قرآن و عترت با 100 عضو، انجمن شعر و ادب با 30 عضو، انجمن خوشنویسان با 70 عضو، انجمن هنرهای تجسمی با 40 عضو و مؤسسه فرهنگی و هنری مهارت اندیشه برتر با 63 عضو در 6 رشته مهارتی مشغول به فعالیت هستند.
وی به برگزاری کلاس تئاتر و نمایش با 13 هنرجو اشاره و تصریح کرد: برگزاری جلسات انجمن ادبی هر هفته چهار‌شنبه‌ها با حضور بیش از 30 تن از شاعران استان گیلان در سالن آمفی تئاتر اداره ارشاد املش برگزار می‌شود. همچنین از دیگر برنامه‌های جنبی می‌توان به برگزاری تئاتر خیابانی در سطح شهر، برگزاری جنگ شادی با همکاری شهرداری و خانه بازی کودکان برای تابستان، برگزاری آزمون انجمن خوشنویسان در تاریخ‌های 31 مرداد و 1 شهریور در گالری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی اشاره کرد.
سیدعباس موسوی با بیان اینکه نمایشگاه‌های متعدد فرهنگی و هنری از عملکرد هنرمندان و هنرجویان در پایان تابستان برپا می‌شود، گفت: در مجموع بیش از 1600 نفر از شهروندان، جوانان و نوجوانان از برنامه‌های 43 پایگاه اوقات فراغت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان املش استفاده می‌کنند.

الیاس عبداله‌پور

انتهای پیام

captcha