کد خبر: 3832331
تاریخ انتشار : ۱۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۴:۰۲

برگزاری جشن ازدواج ۱۲ زوج ‌در امامزاده جعفر(ع) بروجرد

گروه اجتماعی ــ‌جشن ازدواج ۱۲ زوج جوان دوازدهم مردادماه با حضور مدیرکل اوقاف لرستان و مسئولان شهرستان بروجرد و خانواده‌ها در امامزاده جعفر(ع) این شهر برگزار شد.

جشن ازدواج ۱۲ زوج جوان در امامزاده جعفر(ع) بروجرد برگزار شدبه گزارش ایکنا از لرستان، شنبه، ۱۲ مردادماه، به‌مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س)، جشن پیوند آسمانی ۱۲ زوج جوان در امامزاده جعفر(ع) بروجرد برگزار شد.

در این مراسم حجت‌الاسلام سیدمحمد طباطبایی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان لرستان، ضمن تبریک سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س)، گفت: ازدواج سنت حسنه پیامبر اکرم(ص) و کار بسیار پسندیده‌ای است که شما زوجین در چنین روز مبارکی اقدام به این امر کرده‌اید.

وی ادامه داد: هم زن و هم مرد بایستی در زندگی به یکدیگر احترام گذاشته و در سختی‌ها و مشکلات در کنار هم بوده و در زندگی با یکدیگر سازش داشته باشند و اگر چنین بود زندگی خوبی برای زوجین خواهد بود.

یادآور می شود، به‌همین مناسبت از محل موقوفات مرتبط و کمک‌های خیرین، کمک جهیزیه‌ای تهیه و به زوجین اهدا گردید.

انتهای پیام

captcha