کد خبر: 3833215
تاریخ انتشار : ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۰

نظریه «مقاومت» یک علم و واقعیت است

گروه اجتماعی ــ مدیرکل بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس لرستان با بیان این‌که نظریه مقاومت که ایران پرچم‌دار آن است به عدالت اسلامی و ظلم‌ستیزی می‌پردازد، اظهار کرد: نظریه مقاومت یک واقعیت و ‌علمی است که بایستی در جامعه ‌جا نهادینه شود.

نبه گزارش ایکنا از لرستان، حجت‌الله ناصرپور، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان روز گذشته، 15 مردادماه در محفل انس با شهدا که در آمادگاه باباعباس خرم‌آباد برگزار شد، به بیان نقش آمادگاه باباعباس در دوران دفاع مقدس پرداخت و اظهار کرد: در دوران جنگ تحمیلی روزی 20 کامیون مردمی و 160 راننده بومی از شهرهای استان می‌آمدند جلوی پادگان باباعباس و به نیروها کمک می‌کردند.

وی افزود: در دوران دفاع مقدس از استانداری لرستان 450 نفر که فقط برای بار زدن مهمات می‌آمدند، از آن 450 نفر 17 نفرشان روز هشتم بهمن سال 1359 به شهادت رسیدند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان گفت: در طول هشت سال دفاع مقدس، از زمان فرماندهی زواره‌ای تا زمان فرماندهی نوری 5 هزار و 600 کامیون از آمادگاه باباعباس به جبهه‌های نبرد اعزام شدند.

ناصرپور با بیان این‌که اگر موفقیتی در جبهه‌ها حاصل شد به‌علت زحمات و دست‌های پینه بسته کسانی بود که در این‌جا کار می‌کردند، اظهار کرد: در دوران دفاع مقدس 100 هزار و 800 تن مهمات از آمادگاه باباعباس به جبهه‌ها فرستاده شد.

وی ادامه داد: در آن ایام روزانه 50 نفر از پادگان سرباز می‌آوردند و روزانه 200 الی 300 نفر مشغول بار زدن 17 الی 20 کامیون مهمات بودند.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان اظهار کرد: خیلی از موفقیت‌های جبهه‌های غرب، جنوب و عملیات‌هایی که داشته‌ایم به‌خاطر مهمات‌رسانی به‌موقع آمادگاه باباعباس بود، چراکه پادگان دوکوهه را بمباران کرده بودند و هیچ چیزی از آن نمانده بود.

ناصرپور با ذکر این مطلب که هر کشوری داری یک گفتمان است و براساس مبانی فکری است که نظام‌ها شکل می‌گیرند، افزود: مکتب اسلام هم به دنیا و هم به آخرت پرداخته است.

وی ادامه داد: تزویر یکی دیگر از مؤلفه‌ها در قدرت سیاسی است، یعنی این‌که شخص فکر و ذهن جامعه مخاطب خود را طوری متحول کند که هر طور می‌خواهد عمل کند بدون این‌که یک ریالی پول خرج کند.

ناصرپور با بیان این‌که هندسه سیاسی دنیا تا قبل از انقلاب اسلامی بر زر و زور و تزویر استوار بود و هست، تصریح کرد: امام خمینی(ره) به‌عنوان یک الگوی تمام قدِ گفتمان شریعتمدار و اسلام ناب محمدی(ص)، هندسه سیاسی، فرهنگی و اجتماعی دنیا را به هم زد.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ادامه داد: با رخ دادن انقلاب اسلامی امام خمینی(ره) آمد و ضلع چهارمی به این هندسه سیاسی، اجتماعی و فرهنگی تحت عنوان مقاومت و ایستادگی اضافه کرد.

وی با بیان این‌که امروز رهبر انقلاب اسلامی در دنیا پرچم‌‎دار نظریه مقاومت است، اظهار کرد: نظریه مقاومت به عدالت اسلامی و ظلم‌ستیزی می‌پردازد یعنی همان نظریه که بر پایه آن ارزش‌های هشت سال دفاع مقدس ظهور و بروز کرد.

ناصرپور افزود: نظریه مقاومت یک واقعیت و یک علمی است که بایستی در جامعه ما جا بیفتد و جااندازی این واژه یک ارزش است که همان انس با روح مطهر شهدا است.

مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس لرستان با بیان این‌که امروز غرب به‌دنبال این است که عزت و شرف این مملکت را بگیرد، اظهار کرد: دشمن با هدف ایجاد رعب و وحشت اداوات نظامی را جابه‌جا می‌کند، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تروریست می‌نامد و ژست تهاجمی به خودش می‌گیرد.

وی گفت: سپاه پاسداران سلاح پیشرفته دشمن را که دویست میلیون دلار ارزش دارد می‌زند و ترامپ دستپاچه می‌شود حتی در اظهار نظر سیاسی و نظامی نمی‌داند چه بگوید، امروز آمریکا در حال افول است چون ملت ما ایستاده و مقاومت می‌کند.

ناصرپور در پایان با بیان این‌که باید سعی کنیم میراث‌دار خوبی برای شهدا باشیم، یادآور شد: شهدا با خون خودشان از این مملکت دفاع کردند و آن رابه دست ما امانت دادند که باید این امانت را نگه داریم.

انتهای پیام

captcha