کد خبر: 3837928
تاریخ انتشار : ۰۵ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۶

ضرورت توجه به دانشگاه شهرکرد به دلیل ظرفیت توسعه‌یافتگی

ضرورت توجه به دانشگاه شهرکرد به دلیل ظرفیت توسعه‌یافتگی گروه اجتماعی ــ نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی گفت: دانشگاه‌هایی همچون دانشگاه شهرکرد که ظرفیت توسعه‌یافتگی را دارند باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرند.

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری، اردشیر نوریان، نماینده مردم شهرستان شهرکرد پنجم شهریورماه در جشن 40 سالگی دانشگاه شهرکرد با حضور وزیر علوم، با اشاره به اینکه تقارن چهل سالگی دانشگاه شهرکرد با 40 سالگی انقلاب دارای یک پیام است، بیان کرد: این امر نشان می‌دهد اگر به یک کانون علمی مخصوصاً در توسعه کمی و کیفی توجه و دقت صورت گیرد، می‌توان به آن امید داشت.

وی افزود: دانشگاه شهرکرد می‌تواند در تولید علم و فن نقش بیشتری را ایفا کند و سهم خود را در اقتدار دنیا و کشور نشان دهد، این امر محقق نخواهد شد مگر اینکه به دانشگاه توجه لازم شود.

نوریان گفت: به میزانی که به این دانشگاه توجه داده شود می‌تواند موتور محرک برای توسعه استان باشد. مزیت استان کشاورزی است اگر دانشگاه بر روی این حوزه‌ها کار کند می‌تواند ادعا کند که موفق بوده است؛ بنابراین دانشگاه علم‌آفرین و فن‌آفرین می‌تواند به توسعه کشور کمک کند.

نماینده مردم شهرکرد، بن و سامان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دانشگاه می‌تواند موتور محرک مباحث سیاسی‌، اجتماعی و به جریان افتادن رونق تولید نیز باشد. دانشگاه‌هایی همچون دانشگاه شهرکرد که ظرفیت توسعه‌یافتگی را دارند باید بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

نوریان افزود: توسعه‌یافتگی به توسعه فیزیکی و کمی خلاصه نمی‌شود، اگر آمریکا امروز به این کشور تبدیل شده به دلیل آن است که دارای مرجعیت علمی بوده و ذهن‌ها را تسخیر می‌کند، اگر وزارت علوم مرجعیت علمی داشت می‌توانست جلوی فرار مغزها را بگیرد.

وی بیان کرد: دانشگاه پرتحرک، بانشاط، با فهم عمیق می‌تواند همچون گفته رهبر به موذن تبدیل شود. لازم است به توسعه کیفی دانشگاه، توسعه رشته‌های ارشد و دکتری و کیفی کردن آموزش و به کادر هیئت علمی توجه لازم صورت گیرد.

انتهای پیام

captcha