
به گزارش ایکنا از سمنان، مراسم به اهتزاز درآمدن پرچم مطهر امام حسین (ع) با حضور جمع کثیری از عاشقان اهلبیت عصمت و طهارت (ع) عصر روز گذشته 10 شهریور در سمنان در امامزاده اشرف (ع) برگزار شد.
گفتنی است پرچم متبرک حضرت اباعبدالله الحسین (ع) با اشک دیده و با نوای لبیک یا حسین دلدادگان آن حضرت بر فراز بارگاه ملکوتی امامزاده اشرف (ع) سمنان برافراشته شد.
برافراشته شدن این پرچم در حقیقت نماد ابراز ارادت مردم استان سمنان نسبت به اهلبیت عصمت و طهارت است و تفسیرگر این معنا که جهاد و شهادت فرهنگی برگرفته از فرهنگ حسینی، فاطمی و علوی است و تا همیشه تاریخ جریان خواهد داشت.
گفتنی است عزاداران حسینی با لبیک بر حسین در زیر یک پرچم واحد وحدت و انسجام خود را به رخ جهانیان میکشانند و به حقیقت هیچ قدرتی توان و یارای مقابله با وحدتی که زیر بیرق اباعبدالله شکل بگیرد، نیست.
انتهای پیام